Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kishobo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amrisha első osztályon utazott. Már ha ezt lehet annak nevezni. Egyébként valószínűleg nem magyar kocsi volt. Üdv! Legutóbb írt levelemben dícsértem a MÁV-ot, hogy milyen ügyesek, amiért megtalálták a tisztítószereket. Hát úgy tűnik elbízták magukat. A képeken egy első…..
eLVáLT aPuKa Ovónő 2007.09.15 12:46:00
Volt ugye az a rész, hogy gyalázkodó hangvételű sms-t kaptam a volt nejtől, miszerint az ovónők aszonták, hogy talaj paraszt vagyok a gyerekkel. Másnap soványmalac-vágtában betrappoltam az oviba - előtte persze telefonon időpontott egyeztettem.Előző este óta kicsit stresszes…..
kishobo 2007.09.15 18:53:58
Mi sem szeressük a büféskocsisokat, drágán adják a cuccost, ami persze elég kétes minőségű, és folyton fűznék az asszonyt... És a nagy melegben sehol nincsenek persze...Szombathely-Budapest Alpokalja IC augusztus 26.vasárnap 18.55Büfékocsis emberke tolja a kocsiját végig, közben…..
Két apróság. De elgondolkodtató: Hello! Pénteken utaztam hazafelé, és Kőbánya-Kispesten a másik vágányon megállt a szentesi vonat, aminél az ajtók fel vannak szerelve egy plusz kihajló lépcsővel. természetesen nem nyitották le ezeket, hogy segtsék a felszállást, ezáltal pl.…..
Skandallum! Már minden eltűnik! Tisztelt Szerkesztőség! Ma ismét utaztam, készítettem néhány képet útközben. Az egyik képen látható, hogy túl aktívan akarták lepucolni a tegeket, a kihelyezett matrica is áldozatul esett a tisztításnak. Az eredmény felemás, egyik se tűnt el…..
Új MÁV blog Kedd -ápdét 2007.08.13 07:05:00
A MÁV-Start Zrt. meghívott egy személyes konzultációra 2007. augusztus 14-én a Kerepesi úti székházba.Akinek kérdése van a MÁV felé kérem írjon egy mailt, és a tárgyba biggyessze bele, hogy kérdés. Megpróbálok minden kérdésre választ kapni.Ma augusztus 13-án, 14:00-ig…..