Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsigóBence

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok ünneprontó lenni, hiszen már nyakunkon a hétvége, mégis egy irodás poszttal jelentkezek az eheti Péntek reggeli FAIL rovatban. Mindig csak a munka megállás nélkül, kávészünet, munka, ebédszünet, munka, stb. Minden nap ugyanaz a sablon, de most igyekeztem az irodák vicces…..
ZsigóBence 2010.10.15 13:31:18
Sziasztok! Jómagam pár hete ismerkedtem meg ezzel a játékkal. Néhány videó és leírás után rögtön megvásároltam és azóta jó pár órát eltöltöttem vele. Zseniális! A játék ismertetésével, bemutatásával nem foglalkoznék, mert sok nagyon jó cikk foglalkozik ezzel.…..
 SziasztokA Nevem MediEvil, vagy aki a youtube-on ismer Bloodhawkxd. Katamori, és Hundoomguy meghívott engem is szerkesztőnek a blogra, hogy egy kicsit feldobjam itt a hangulatot. Nyugi, nem rakok ki pornót, nem fogok trollkodni, és nem fogom elkúrni a blogot, mert én nem vagyok olyan…..
Ki ne emlékezne a gyerekkorában a játékboltok, esetleg a Happy Meal nevű lehúzás nevetségesre sikerült játékaira? Mert most bizony felidézzük az emlékeket, sőt, a mai játékok közül is górcső alá veszünk párat! Lesz itt minden, a pedofil majomtól kezdve egészen a felfújás…..
SziasztokNem tudok úgy felszállni egy villamosra, hogy ne halljam a mellettem ülő bőgatyás, csicsás pólós, Converse cipős ember szörnyű, és ízléstelen "zenéjét". Mindenki úgy oda van az "új stílusért" csak azt nem értem, hogy mi a fene jó benne? Jól van,…..