Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexianus

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Alexianus 2010.06.11 10:19:43
Valami sántít ebben a posztban.
Ha az anyuka valóban volt olyan rendes és elnézést kért az eladótól, miután amaz szóvá tette a labdás dolgot, akkor nem tudom, hogy miért nem szólt rá a gyerekre akkor, mikor az a labdához nyúlt? Mintha mentené a menthetőt a mutter.
Picsaribanc az ilyet úgy kell nyakon baszni, hogy köpni-nyelni ne tudjon. No persze nem az eladónak...
Sosem értettem, ki volt az az állat, aki kitalálta, hogy nőt megütni a gyengeség jele. Ugyan kérem, a nő is ugyanúgy ember és ugyanúgy tud fasz lenni. Én is osztottam már ki akkora sallert egy nagyobbszájú pénzes asszonykának, hogy a férje is meghökkent aki addig csak röhögött. Mondom neki, Te is kérsz bazmeg? Hirtelen nagyon csönd lett. Persze lett feljelentés, mentünk a bíróságra, ahol fura mód, mindkettőjük szerint félholtra (!!!) vertem a nőt, és a ruha alatt teli van kék-zöld foltokkal. Mikor rám került a sor, csak annyit mondtam, hogy ha úgy megvertem volna ahogy elmondták, akkor most nem lennénk itt tisztelt Bírónő... láttam az arcán, hogy mindjárt elröhögi magát :D
A vége lófasz lett, mehettem békével, a párocska meg főtt a levében.
Kicsit elkalandoztam, de nagyon rühellem a nagyszájú nőket. Igazuk van azoknak, akik szerint a bolt nem játszótér és a bevásárlást nem gyerekkel kell lerendezni. Ha muszáj akkor póráz vagy nevelés. Evvan. A pénztárosnak meg úgy is pont olyan a melója, hogy monoton, egyhangú így könnyen el tudnak pattanni. Nem kéne erre rájátszani a picsáknak. És ez érvényes akárhol, pl az utakon is. Bevág eléd egy piros szuzuku vagy egy merci, amiből csak a gyerek iskolatáskáján ülve lát ki a szőke? És piroslámpa van? Gond nélkül szálljatok ki és kopogjatok be az ablakán de ne udvariasan hanem kurvanyázva, vagy rugjátok le a menetoldali visszapillantóját. Ha ott van a faszija is és gyurós köcsög? Üsd le vagy vigyél gázsprayt azt adjad neki. Aztán véletlenól kapjon a szőke csótány is egy keveset... ne hagyjuk már hogy a picsák uralkodjanak, álljunk ki ellenük!

A másik meg, mi az a baromság, hogy ne legyen a gyerek közelében olyan elérhető dolog amit levehet és játszhat vele. ??? Ha valami nyúlánkabb gyerekről van szó, akkor cigit fog szívni? Vagy lekapja a felest és megissza anyuci háta mögött? Azért ennyire hülyék ne legyünk már. Nehogy már a neveletlen gyerekek miatt legyen úgy kipakolva ahogy azt egyesek elképzelik.