Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axl__Rose

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De kurvára vártam már, hogy egyszer mindenféle szégyenkezés nélkül elsüthessem már ezt a címet! Na, mindegy. Topolka kapott egy fekete rózsát, ennek még jelentősége lesz, Becks és Norbi a kamerába rázta a pélót, ennek meg nem, nagyjából innen indítunk. A kiégett fűben…..
Axl__Rose 2015.02.27 11:35:29
@mézescsók: És azt se felejtsük el, h 4 emberig tart a játék, mert ha a hűség próbáján valaki eldobja a gömböt, akkor ő megkapja a zsetont ahol tartanak, a párja mehet haza nullával, viszont a fent maradó összegen a másik döntős páros osztozhat...
Axl__Rose 2015.02.27 14:06:56
@Majom1Parádé: Amikor már csak 10-en maradnak elkezdik kijátszani egymást, amíg 4 nem marad. Volt aki maga döntötte el h hazamegy, hogy más maradhasson, mondjuk aztán semmit sem ért, mert a másik is kiesett később :-)

Ha 4-en maradtak, az öttagú (korábbi játékosokból álló) zsűri dönti el melyik páros menjen hűségpróbára. Legalábbis az 1. szériában így volt.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Axl__Rose 2015.02.25 09:37:24
A fenti címnek tulajdonképp semmi köze magához a részhez - nem tartalmazza annak esszenciáját -, de Janinak ezt sikerült benyögnie a műsor végén Balázsnak, aki valamilyen misztikus oknál fogva robotot utánozva indult le a táborba a villalakókhoz, izé, táborlakókhoz. Úgy érzem,…..
Axl__Rose 2014.10.13 14:37:53
@micsoda?: Azért mert a kőműveseknek szokott így kilógni kicsit a seggvágatuk a melós gatyából mikor hajlonganak a vödörért, vagy pl. lehajolva dolgoznak...