Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkrizsa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az adórendszer nem csupán Magyarországon, hanem a gazdasági fejlődés útján haladó országok legtöbbjében is a gazdaságpolitikai alkalmazkodás legközvetlenebb eszköze, s már csak emiatt is olyan sebességgel változik, hogy nehéz róla tartósan érvényes értékelést, akár…..
Rendkívül fontos lenne, ha Magyarországnak sikerülne magát a roma integráció élharcosaként asszociáltatnia, és persze azzá is válnia. (Fotó: fidesz.hu) Tegnap az EU roma integrációs stratégiáját megvitató konferencia nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövő…..
tkrizsa 2011.04.08 19:05:58
Mi a megoldás? Befektetés és tőke kell. Ahhoz meg vagy tíz év lakossági takarékoskodás és puritán életmód, vagy újabb idecsábított multik, vagy nagy állami projektek és további eladósodás. Más út nincs. A KSH tegnap kiadott korrigált statisztikái még az előző napi,…..
Még mindig nem értették meg, hogy amire szüksége lenne az országnak, az egy világos és világosan elmondott gazdasági stratégia, amely mögött hazai és külföldi szövetségeseket is fel lehet sorakoztatni. (Fotó: Kovács Attila/Index) Valószínűleg nem csak mi lepődtünk meg a…..
tkrizsa 2011.02.07 09:37:20
@BISMARCK: Az a hihetetlen ebben az országban, hogy sohasem lesz egyértelmű, hogy volt-e lyuk vagy sem. Ha az embernek nincs közgazdasági diplomája és nem veszi a fáradságot, hogy átnézze az előző évi költségvetést, akkor hagyatkozhat a sajtóra és a nyilatkozatokra. A magyar nemzet ki fogja hozni, hogy 170% lett volna a hiány, ha nem jön a felmentő sereg, a népszabi meg hogy tulajdonképpen matolcsiék nélkül pozitív lett volna a mérleg.

Mint a tavalyi H1N1 oltás.
Még egy ilyen kérdésben sem lehet tiszta a kép.
Ez tényleg csak úgy lehet, hogy nincs is igényünk rá. (?)
A beszéd arról szólt, hogy idehaza úgy adja el a Strasbourgban kötött kompromisszumot, mintha valójában semmiféle engedményt nem tett volna. Mert Orbán itthon nem bölcsnek, hanem erősnek akar látszani. (Fotó: Index) Ahogyan az várható volt, tegnap az Európai Parlamentben a…..
„Az ügy kirobbantásának információink szerint Keller Lászlóék részéről politikai indítéka volt, Sík Zoltánon keresztül Papcsák Ferenc országgyűlési képviselőt, illetve a Fideszt mint pártot akarták gyanúba keverni és elmarasztalni” – olvashattuk 2003…..