Regisztráció Blogot indítok
Adatok
System Volume Information

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején a Lángoló Gitárokon volt a Csibor első klipjének premierje. Azóta eltelt több mint három év, és most nálunk van a zenekar utolsó lemezének bemutatója is. A zenekar ugyanis feloszlik. Ma este még egyszer fellépnek az A38-on, aztán bizonytalan ideig beszüntetik a…..
System Volume Information 2014.03.17 16:04:08
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
System Volume Information 2014.01.17 13:36:27
@System Volume Information: persze biztos fundamentumra lehet csak stabil várat építeni....
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
System Volume Information 2014.01.14 14:36:23
Bár biztos elmondta már ezt is valaki előttem: már eleve az is szomorú, hogy ilyenekről cikkeznek és beszélgetnek emberek és nem a totális érdektelenség a sorsa a hasonlóknak. Pláne védeni a mundért, kedves Sixx... mit ne mondjak, szar egy melód van, hogy ilyen szennyről vagy kénytelen írni, pénzért. Őszinte részvétem. Ha meg még élvezed is... szomorú. Nekem nincs TV-m, 15 éve nem nézem, de az érdekel, hogy milyen szinten van ma a magyar társadalom, hogy ezért képes lelkesedni és van erre igény. Egyetértek mindenkivel, aki gyűlöli az ilyen szart, sőt SZART és fel van háborodva. Ezt ugyanis nem lehet a helyén kezelni, csak szomorúan tudomásul venni, hogy ilyen is van. Az ilyennek egyszerűen nem kellene, hogy helye legyen egy normális keretek és egészséges lelkülettel bíró emberhalmaz életében. Szóval egy szó, mint száz, aki ezt bármilyen szinten is elfogadhatónak tartja, olyan dolognak, aminek létjogosultsága van egy normális értékrendű társadalomban, az jobb, ha magába néz és elgondolkodik azon, hogy az életében mi az, ami valódi értékekkel bír, hogy egyáltalán van-e ilyen dolog, mert erősen elképzelhető, hogy nincs. Alapvetően egyébként nem az a baj, hogy ilyen műsorok vannak a televízióban, hanem az, hogy létezik olyan, hogy televízió és elég széles az a réteg, akinek ennyi az élete, hogy dolgozik a rabszolga melójában majd hazamegy és lemegy alfába a tévé előtt. Szomorú tény ez és még szomorúbb, hogy semmi nem mutat afelé, hogy ennek valaha is vége lesz. Szerintem is megérett a civilizáció a végpusztulásra.
System Volume Information 2014.01.14 15:00:17
@Bluemotion: Én a biogazdálkodás híve vagyok. Vagy szerinted az ember nem lehet kíváncsi a társadalom állapotára, ha nincs televíziója? Nem értem, nekem ez nem jön össze! Miért csak akkor legitim, hogy érdekel ez, ha van televízióm? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Ki fizette? Hány forintba került? Mennyi közpénzt költöttek rá? Ismét ezeket, és csak ezeket a kérdéseket szajkózza a média annak kapcsán, hogy most éppen Lázár Jánosról, az egyik emblematikus kormányzati politikusról derült ki, hogy ha teheti, néhány száz, vagy akár ezer…..
A MusicFeeds oldalon találtuk (illetve találta nekünk Pándi Balázs kolléga) azt az imádni való történetet, ami az Altitude metalcore együttesről és annak hangmérnökéről szól A sztori lényege, hogy a fogszabályzós hörgéssel operáló zenekar egész egyszerűen nem fizette…..
System Volume Information 2013.10.26 13:49:31
@▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒: Miért ne vehetne dinamikus mikrofonnal éneket? Ha a hang karakterének az áll jól, akkor miért ne, sőt kötelező! Látszik, hogy fingod nincs az egészről, csak beszélsz itt hülyeségeket! Hörgős és erőteljesebb énekeket meg alapból, simán veszünk dinamikus mikrofonnal (ja persze mögötte ott egy millás előfok is...)., sőt, van, hogy egyszerre van berakva az énekesnek egy SM58 és mondjuk egy U87 nagy membrános kondi. Amúgy meg mi ez a hülyeség, hogy nem fizették ki rendesen és bosszúból ezt csinálta... hát aki ezt beszopja, arról is látszik, hogy a szakma közelében sem járt még: aki nem fizet, az nem kap anyagot. Meghallgatni csak mp3-mat adunk, abból is csak 30 mp, ha nincs bizalom és nem fizettek előleget. Ha nem fizetnek a végén sem, akkor -> delete -> emty trash, oszt csókolom. Egyébként megjegyzem, én 10 éves pályafutásom alatt nem találkoztam még olyan zenekarral, akik ne fizettek volna. Alapvetően ez úgy működik, hogy van egy bizalom a hangmérnök és a zenekar között.
System Volume Information 2013.10.26 14:21:41
@Minotaur: Ez nem megengedés kérdése, hanem szakmai kritérium. Olyan mikrofont kell használni, ami az adott hangkarakternek és előadásmódnak megfelel. A dinamikus mikrofonok semmivel nem rosszabbak, mint a kondimikrofonok, csak kevésbé érzékenyek és adott esetben lehet, hogy más karakterisztikájuk van. Ez nem jobbság vagy rosszabbság függvénye, egyszerűen ennyi. Nagymembrános kondimikrofonból is van, ami gyengébb, mint egy jó dinamikus. Ez inkább márka és modell kérdése, nem a típusé.
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
System Volume Information 2013.07.01 17:53:16
Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy nem indultunk a Meki "Az én hamburgerem" című versenyében, a Meki pedig elkövette azt a hibát, hogy nem hívott minket zsűrizni. Idén arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni. Mindent vagy semmit lesz. Vincent Vega. Egy…..
System Volume Information 2013.06.11 20:48:13
@MolnarErik: Szia! Ez azért van, mert az állati oltóanyag előállításához az állatot vagy meg kell kínozni vagy el kell pusztítani. A tejhez és a tojáshoz nem kell ezt megtenni. Ennyi a lényege.
System Volume Information 2013.06.11 20:49:23
@MolnarErik: amúgy ilyennel is oltanak biosajtkészítők (akik boldogok ugyebár, mint az köztudott!!! :DDD)

hu.wikipedia.org/wiki/Tejolt%C3%B3_galaj
System Volume Information 2013.06.11 20:54:08
@Olcsó kütyük: szia! tudnál erre valami referenciát dobni? érdekel a dolog! Egyébként én szoktam házilag natúr sajtot készíteni és azt citrommal csapatom ki, majd préselem, sima tejből. Főzelékekbe, szadzsikba nagyon jó! :)
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
System Volume Information 2010.06.10 12:19:36
@chico:

az EMBER mi vagyunk és a Természet fog "leszabályozni" minket, ahogy ezt már teszi is. Hogy túlél-e a fajunk, kérdéses. De ne aggódj, az élet nem fog kipusztulni (remélhetőleg), más kataklizmákat is kibírt már. De amit magunknak csinálunk, az meg fogja hozni a gyümölcsét.
Ja, nyugodtan anarchistázzatok vagy biofasisztázzatok. Vállalom. Az emberiségnek meg azon része fog túlélni, aki képes lesz a környezetével szimbiotikus viszonyt kialakítani.
Ennyi. :)
System Volume Information 2010.06.10 12:40:37
@Joe84: így működik a világ, mert a magadfajta egoista NULLAdékok így működtetik.
System Volume Information 2010.06.10 12:49:38
@WT:

Te is egy produktum vagy, de sajnos selejtes darab!
Ki kell iktatni a rendszerből, ráadásul a magadfajta már nagyon elszaporodott, így nem ártana egy HAJTÓVADÁSZAT! :D