Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patyyyy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes ember vagyok, mert egyszerre olvasok szélsőjobb és szélsőbal oldalakat is. Mivel mindenféle szélsőségtől elhatárolódom, mert az divatos, igazából tényleg csak érdekel, melyik oldal mit hogyan lát.Viszont amit az egyik antifasiszta weboldalon találtam, az annyira…..
Kedves olvasók, Xinaf bácsi egy ritka nagy barom!Kezdődött minden elég régen, amikor egy szerencsétlen pillanatban elrepedt az egyik fogam. Akinek volt már fogfájása, az tudja: ez kemény dolog. Nagyon kemény. Szóval, a fogam elrepedt, és fájt. Viszont gyerekkorom óta betegesen…..
Patyyyy 2010.10.13 14:13:21
Úgy érzem, ez a mai bejegyzés komoly hiánypótló lesz. Rengeteg konfliktus okozója egy jelenség, ami futótűzként terjed szét a nők körében, nagyjából 12-13 éves korban kezdődik, és olykor halálig tart.Mielött félreértés születne: én nagyon szeretem és tisztelem a női…..
Patyyyy 2010.10.06 11:46:33
Kedves olvasók, aki még nem tudná: a Xinaf néven elhíresült blogger szíve legmélyéről utál msn-ezni. Nagyon. Hogy mégis naponta fent lóg, annak egyszerű oka van: olcsóbb így beszélni ismerősökkel, mint telefonon. Személyesen lenne persze a legjobb, de hát ugye sokan nagyon…..
Nemrég találtam ezt a kis tesztet. Megosztom veletek is, és közben örvendek, amiért van böngészőm! Bár csak tudnám, mit szeretek az ilyen tesztekben... de engem szórakoztatnak! Igazából ez két teszt egybegyúrása egy másik blogról. Szerelem Hiszel a szerelemben? Igen. Létezik…..
Patyyyy 2010.06.15 12:05:59