Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsé2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Pár hétig nincs dugás 2010.06.09 06:00:00
Hali! Olvasgattam a blogotokat, és végül úgy döntöttem, elmesélem a saját sztorimat is. Nem ekézni akarom a magyar EÜ-rendszert, sőt, az alulfizetett és túlhajszolt orvosokat sem (bár fordítva használhatnánk a két igekötőt...), de tény, hogy néha hajmeresztő dolgok esnek…..
Zsé2 2010.06.10 09:49:33
@Jedlik_: csak hogy értsd: abortusz-ügyben döntéspárti vagyok.
DE amikor ott vagy te, aki mindennél jobban szeretnél gyereket, erre nem csak a magzatot, de az egyik petevezetéked is elveszíted - egy szobában olyanokkal, akik önként jöttek el, hogy megszakíttassanak egy egyébként egészséges terhességet (mindez a műtét után, csövekkel a testedben, durva fájdalmakkal, fizikailag kikészülve) - hát, nem egy leányálom...
Zsé2 2010.06.10 15:04:14
OFF:
@Serzone: igen, köszi, szükségem lenne egy normális doki paramétereire... Ide írhatsz: kvicakkukacfreemailponthu
ON

@Tündér a varázspálcával: Az egész esemény, az első fájdalomtól addig, hogy tolnak ki a műtőből, kevesebb mint 24 óra alatt zajlott le (kábé vas. este 6 és hétfő du. 4 között). A vasárnap éjszakát abban a tudatban töltöttem (mivel ekkor az egyetlen tünet a görcsölés volt), hogy el fogok vetélni. Hétfőn pedig az emeleteket jártam fel-le a kórházban. Szerinted mégis mikor kellett volna utánanéznem/olvasnom a tüneteknek? Ugrottam volna át egy netcaféba vagy a könyvtárba két vizsgálat között?! Vagy úgy gondolod, hogy minden kismama, akinek kezében a kétcsíkos teszt, azonnal kezdje el a netes szakirodalmat olvasni a lehetséges komplikációkról és azok tüneteiről?! Mondd, ugye még nem voltál várandós...?