Regisztráció Blogot indítok
Adatok
***Spoiler*** beszólok

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
Egész egyszerűen hihetetlen, hogy azok a csapatok, amelyek kijutottak egy ilyen világeseményre (a 2010-es vb-re), meg sem próbálnak legalább úgy tenni, hogy fontos nekik ez az egész dolog.A legelső szutyok meccs a francia–uruguay-i volt, a nyitómérkőzés után egész…..
Sokáig gondolkodtam, hogy miképp is lehetne szelíden, nem annyira káromkodva, kevésbé sértően nyilatkozni a szombat esti Anglia–USA-mérkőzésről.Mint bizonyára sokan tudják, miután Anglia a 4. percben vezetést szerzett, Dempsey is betalált az USA-nak. Dempsey mintegy 30…..
A mai Argentína–Nigéria-mérkőzésen rengeteg helyzetet láthattunk, viszont csak egyetlen egy gólt. A gól egy gyönyörű figura volt – rögzített szituációból.Akkor mit is csináltak a csapatok a meccs többi részében? Jórészt a helyzeteiket puskázták el. Ebben főként…..
Ma végre elkezdődött az első Afrikában zajló világbajnokság. 2010-et írunk. Nem tudom mi lehetett a baj, de a nyitómérkőzésnek majdnem a felét (ha nem többet) kb. olyan minőségben láthattuk, mintha egy 160x90-es képet nagyítottak volna ki a televízió-készülékemre.Azt se…..
Ma félig megkezdődött a 2010-es labdarúgó-világbajnokság. A holnapi nyitómérkőzés előtt ma Dél-Afrikában egy nyitókoncerttel vezették fel az eseményt.Magyarországon a koncertet az M1 élőben, teljes egészében közvetítette.A teljesen jó, színvonalas eseményt - bár néhol…..