Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozsokrisz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Melyik kamerát válasszam a Canon 5DmarkII mellé? 1. Canon 7D ( ezt ugye már sokan ismerik, használják ), 2. Canon 60D ( ezt még kevesen ismerik, videoban kb. annyit tud mint a 7D, plusz kihajtható LCD ),3. SONY NEX-VG10 ( DSLR-hez hasonló mélységélesség, kiváló hang,…..
 AJA Videopalyazat  - 28 tamogato - tobb mint 15.000$ erteku  nyeremeny! Bovebb informacio: http://fcpug.hu/contest/ (Rendezok: FCPUG Hungary, Dublin FCPUG es FCPUG Belgium)  ..
 A digitális tükörreflexes fényképezőgéppel történő, nagyfelbontású videofelvételek készítésének tendenciája megállíthatatlan.Ma már elképzelhetetlen a filmezés anélkül, hogy ezt a technikát, ki ne próbálnák független filmesek, televíziós producerek vagy…..
 A következő bejegyzés egy kis ízelítő lesz arról, hogy miként is tudjuk szeretett videoDSLR kameránkat tunningolni. Konkrétabban egy Canon 5D markII-esről van szó, de bármely más tipushoz is használhatóak a Redrock micro és a Chrosziel kiegészítői. Schwindl Endre…..
bozsokrisz 2010.08.10 23:23:07
@sitkeiszabi:
szeva!
lecseréltem kb 1 hónapja 550d-re kezdetnek egy 50mmes 1.8 as obival. imádom:) még ismerkedünk, de tényleg jó. már csak válltámaszt meg follow focust kell beszerezni aztán jöhet a többi obi stb stb:D itt egy teszt vidi:
www.youtube.com/watch?v=aKgPB2obZVM
még az érdekelne, hogy van egy pár régi m42 es obim apumról maradt rám de olyan olcsón menne el h arra gondoltam h adapterrel (4-5 ezer ft)megpróbálom használni őket. véleményed?

ezek: egy carl zeiss jena sonnar 135mm f3.5 meg egy pentacon electric f2.8 29mm