Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElaineM

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elvégeztem a napokba egy kísérletet és nem hittem a szememnek. Pedig nem volt túl komoly. Nem vettem ezer fős mintát, nem elemeztem, csak úgy ruszki mód feltettem egy álhírt a facebookra. A történet itt kezdődött: A korábbi polgármester (aki fideszes volt, van, és lesz) a sződligeti Duna partra…..
Kedves Tanárkollégák! Egyre vészesebben terjednek az amerikai, ill. Waldorf-módszerek: euritmia, betűtáncolás, legótiltás - másfelől ott van a klerikális visszarendeződés is. Ideje hát kicsit rendet vágnunk a szakmaiság, a sarlatánság és a kusza tantervek bábeli…..
ElaineM 2014.11.16 14:42:05
@kuki123: Olaszországban jársz, valóban sokkal mélyebben élheted és élvezheted az ottani műkincseket, életet, irodalmat, DE ha nem tudsz angolul, az életben nem lesz pénzed eljutni a szomszéd városba sem.
Egy Kazra művésznevű programozó érdekes ujjgyakorlatokkal tanulja a HTML- és JavaScript-programozás rejtelmeit: régi játékok egy-egy részletét éleszti újra böngészőben. Megcsinálta már például a Shadow of the Beast kezdőhelyszínét, hogy a parallax scrollozást kitanulja, de…..
ElaineM 2013.01.16 23:07:11
@manson karcsi: Az ideális férfi! :-)))