Regisztráció Blogot indítok
Adatok
science

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai egydollárost kibocsátása óta hatalmas rejtély övezi. Egyesek szerint számtalan sötét titkot rejt magában, szimbólumok tucatjai bújnak meg rajta. A befejezetlen piramis, a mindent látó szem vajon valóban a templomosok szimbólumai? A „NOVUS ORDO SECLORUM” azt…..
A napokban jelent meg a hír, hogy egy iráni világhálós oldalon karikatúrákat mutatnak be, amelyek nem megfelelően ábrázolják a holokausztot és általában a zsidókat. Nos, mi nem igazán értjük miért - mire föl - háborodnak föl ennyire. A zsidó 'művészek' rendszeresen…..
Erről gondoskodik a legújabb kínai fejlesztés. A Dong Feng 21d nevű rakéta igazi riadalmat keltett az USA vezetőinek körében.„Ez a rakéta elpusztíthatja repülőszállító hajóinkat, ezzel komoly pszichikai nyomást gyakorol haderőnkre, hogy mostantól nem mehet oda, ahova akar,…..
Ezzel szemben ezt is agyonhallgatják, méghozzá oly eredményesen, hogy még a konzervatív érzelmű, és a hívő magyarok is csak elenyésző hányada tud ezen dolgok eljöveteléről. Ezért, most közkinccsé teszem, bár ezek a neten bárki számára fellelhetők, csak össze kell szedegetni…..
Már elég régen nem voltam kikapcsolodni semerre. Így hát nagy tervezés után eldöntöttem hogy elmegyek a barátaimmal pihenni egy kicsit. Jól is indult az este, ment is ahogyan kell. Beszélgetés, viccelődés, csocsó minden. Hajnali 2-kor már elemünkben voltunk, táncoltunk, és ekkor…..
Subba Vuvuzela 2010.06.12 17:14:43
 Anyád!..
science 2010.06.18 23:12:42
@szorokin:
Eldöntöttem bojkottálom a vuvugecit! Ha kibasznak a blogról, ha nem!!! Nem érdekel unom, jobban utálom már mint anyámat!
Ők már utálják a vuvugecit!!!!! Utáld te is!!
ptor:
Egy olyan 120 decibel felett működő, maradandó fülkárosodást okozó hangkeltő eszköz, amit a törzsfejlődés alsó szintjén megrekedt niggerek hangszernek neveznek, és tökéletesen élvezhetetlenné teszi a meccseket mind a játékosok, mind a nézők számára.
sertésmájkrém:
És csak fújják 3 órán át keresztül. Hogy rohadna a szájukba
Proli Depp:
Utálom a focit, egy másodpercet nem fogok megnézni egyetlen meccsből sem, de ez a vuvuzela gyűlölet még így is eljutott hozzám.
A minap arra vetemedtünk,hogy egy jóbarátommal benézünk a városba.Mégis mi a helyzet a belvárosban egy hétköznap délután,amikor tombol a foci-vb láz az egész világon.(ez a foci vb külön megérne egy topikot...).Sétálunk,sétálunk,majd a város közepe felé hallunk…..
science 2010.06.17 07:08:55
Mi volna, ha őt ütnék? | Ha pénzkutatásról és brutalitásról van szó, úgy tűnik, elemében van a fiatalember. Nem tudni viszont, az államkasszát becsületes munkával mennyivel gyarapítja. Gyarapítja-e egyáltalán?... Őrizetbe került egy csataszögi lakos. A férfi még szombaton…..
Ez ha megtörténik akkor, Isten legyen velünk......
 A hatalmas belvízből és az árvízből eredő vadászati bevételkiesés valószínűleg százmillió forintos nagyságrendben lesz mérhető a megyében. ......  ..Főleg az apróvadállomány szaporulatában okozott komoly pusztítást  víz — tudtuk meg Kasuba…..
Az előzményekről 2006 elején a Gáza övezetben tartott választásokat megnyeri a Hamasz radikális szervezet. Mivel a Hamasz előzőleg elkötelezte magát, hogy nem ismeri el Izraelt, ezért az akkori izraeli miniszterelnök Benjamin Netanyahu először figyelmezteti, majd blokád alá…..