Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lali#25

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül 2015 lesz amikorra mindegy lesz, mit teszünk a környezetünk érdekében. Személy szerint ekkorra várom, hogy az emberek igazán felfogják, merre tartunk. 5 év alatt pedig sikeresen feltöltjük még élhető helyeket! Mind a 7… 8… 9… milliárdan. Poros…..
Laliblog Időt kérek! 2010.06.25 23:41:57
Sajnos jelen állás szerint hétfő estig nem tudok újabb posztokkal jelentkezni, ezért a lelkesebb olvasóim elnézését kérem előre is, és utólag is!..
Laliblog Győzni születtek 2010.06.24 00:49:03
Angol-német futballháború a 16 között, szomszédaink kihullottak, Afrika utolsó mentsvára pedig alighanem Ghána lesz a 2010-es dél-afrikai Világbajnokságon. Mégsem ezek közül került ki a nap témája...Az Amerikai Egyesült Államok népe győzni született.Nem feltétlenül érthető…..
Laliblog Herétlen kakasok 2010.06.23 00:01:32
Elérkezett a várva várt pillanat: Franciaország kiesett a csoportkörben! Elérte őket a 2002-es átok, és ugyan most képesek voltak gólt szerezni, a helyzet aggasztóbb, mint valaha. Laurent Blanc-nak lesz mit a helyére tennie...Már a torna előtt tudva lévő volt persze, hogy…..
Spanyolország hozta a kötelezőt, Chile 1-0-ra legyőzte Svájcot, így ha Spanyolország 1-0-ra veri Chilét az utolsó fordulóban, és Svájc nyer Honduras ellen, akkor sorsolnak... De nem ez volt a nap témája, hanem kis csapatom, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság bukása.Csak…..
Laliblog Akár egy teniszmeccs 2010.06.19 23:23:00
Ez történt ma: Vili bá' a rossz befektetések hatására abbahagyta a Tippmixet, és kaparós sorsjegyre váltott, Kamerun kiesett, Hollandia továbbjutott, a "D" csoport felborult. Úgyhogy nem unatkoztunk, este pedig a teniszmeccsekhez hasonlatosan kapkodhattuk a fejünket a két…..
Lali#25 2010.06.20 22:43:08
@Pagano: Na, egy Golyófejű jelentkezik máris?!
Dánia megérdemelte, mert falusiak, és szeressük a falusiakat...;)
Laliblog Sztrájk 2010.06.20 22:41:00
Ha a franciák megtehetik, akkor én is...Te meg ne mennyél aludni.....
Ha La Fontaine tanítványa lennék, most büszke lenne a címadásomra a Mester, de nem kételkedem, hogy irodalomtanárom, Rohály János keble is büszkén dagad, ha véletlenül a széjnótuvuvuzela oldalra veti a gúgl.Tisztában vagyok azonban vele, hogy a Tanár Úr mégsem mozog ilyen…..
Laliblog Vili bá' megint bukott 2010.06.17 23:47:00
Vili bá' megint bukta a Tippmixét, Nigéria mellett a franciákra rakott nagyobb pénzösszeg sem funkcionált befektetésképpen... Kárpótlásképp Argentína hozta a maga minimális szorzóját, és gyakorlatilag biztosította a helyét a legjobb 16 között, ahol úgy tűnik, hogy…..
Vili bá' döbbenten ült a sarokban. Már megint a spanyolokon ment el a Tippmixe. Tavaly a Konföderációs Kupán, aztán a Lyon ellen a Real Madridon, majd az Inter ellen a Barcelonán. És most még ez is...Vili bá': Károlykám, én éreztem, hogy ez a Sviccerland ma nagyon menni fog. Már…..
Laliblog Szomszédok 2010.06.15 22:49:46
Szomszédok. Leginkább velük foglalkoztam a mai nap. No, nem Vágási Feri, vagy Etus körül forogtak a gondolataim, hanem a szomszéd országok szereplésén...Tulajdonképpen szép nap volt ez a mai. Szlovákia gyakorlatilag búcsúzott, Cristiano Ronaldo csak hisztizni tudott, Korea…..
Laliblog Elszalaszott nap 2010.06.15 00:45:02
Előre bocsátom, hogy a mai nap sajnos rendkívül kevés időm jutott a Világbajnokságra, tulajdonképpen az eredmények és egy-egy elcsípett képfoszlányon kívül sok információm nincsen. A legtöbbet a Japán-Kamerun mérkőzésből láttam, meg is állapítottam magamban: Japánban…..
A csapatok mozgalmas kis meccsnappal szentelték meg az Úr napját, a langyos, elrettentő példának állítható szlovén-algír meccs tulajdonképpen csak formaiság volt, hogy ne kelljen a Dallast néznünk koradélután(megjegyzem, Jockey Ewing kalandjai érdekesebbek lettek volna...), így…..
Stílusos vacsorába nyúló ebédet tölthettünk ma a Világbajnokság csapataival, az igazi ínyencek, és a mezei futballrajongók egyaránt kedvükre válogathattak.Előételnek könnyed dél-koreai győzelmet fogyaszthattunk, íztelen görög szósszal. Kis pihenés után magunkhoz vehettünk…..
Laliblog Fej-fej mellett 2010.06.11 23:46:00
Érdekes nap volt ez a mai... Az MTV hanghiba miatt angol nyelvleckét, Carlos Vela gólja pedig szabályismereti tréninget tartott ma Magyarország egy jelentős részének. Érdekes nap volt ez a mai, az objektív szemlélő megállapíthatta, hogy soha többet nem néz francia meccset, akinek…..
Laliblog Lassan elkezdődik 2010.06.09 20:58:00
A résztvevő országok szurkolói felfokozott hangulatban várakoznak, a játékosok elutaztak, és életük egyik legnagyobb lehetősége előtt állnak, de még Sanyibá' a kocsmában is dupla adag sört rendel ilyenkor, hiszen kezdődik a Vébé. A Magyar csapat tagjai felsorakoznak a…..