Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uncle_Joe

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi harcostársam, Richelle Cordet am Riaviellor, Erigow iszákos költőfejedelme Halálfutam című ciklusában dicsőíti Darton fenségét, folytonosan kergetve a halál igazi misztériumainak megértését. Ugyanakkor, ez az ösvény minden beavatott számára rögös, hát még a…..
 Miután ennyire tetszett nektek a party, gondoltuk, rögvest összedobunk egy amolyan igazi aftert, ami minden nagyobb buli után szokott lenni. Az igazi afterhangulathoz a Liget Söröző kocsmarészét fogjuk igénybe venni, ahol jóval lazábban, jóval kisebb hangerőn,…..
 Nem is szeretném túlbonyolítani, ilyen lesz még több is. Szavazzatok, vegyetek részt valamilyen módon a munkánkban, ezzel csak nektek lesz jobb és egyszerűbb :) Miről szeretnél olvasni a legjobb helyen szeptembertől?…..
Uncle_Joe 2010.08.12 15:12:21
Uncle_Joe 2010.08.16 22:40:28
@KÉNSAV: sajnos az idosebb generaciok (direkt nem irtam felnotteket, mert a blog olvasoinak tobbsege mar felnott - jogilag legalabbis) hajlamosak elfelejteni, hogy ok is voltak fiatalok es bizony akkor sem voltak szolidabb partik, csak azota volt egy "rendszervaltas", mostmar konnyebb takarozni a rendorseggel, mint magad odamenni es elintezni bekesen a dolgokat, valamint igy lehet dobalozni azzal, hogy a regi, atkos rendszerben milyen vasszigor volt, es hogy ilyet nem lehetett.
  Az iwiw profil linkje - Jelöljetek! További blogügyek bentebb.    Bár már megvolt a meghívó egy jóideje, a blog e-mail címének jelszava elkallódott (legjobbhely@gmail.com, írjatok bátran), így csak most sikerült felkerülnünk iwiwre, bár még épp…..
Uncle_Joe 2010.06.29 13:27:44
@superzen: vegulis szarni bele, mer' engem nem zavar, csak megjegyeztem ^^
a legjobb hely Mi van a mozival? 2010.06.16 13:59:00
Kissrác-koromban, úgy nyolc-tíz évesen rohadt nagy filmbuzi voltam. Akkoriban még Vasváriban laktunk, és rendszeresen Nánásra jártunk át apámmal mozizni. Ott is volt mozi, de a Bocskait jobban szerettem, szép volt, igényes, meghitt. Mindig figyeltem, hogy hányan jönnek el egy…..
Tegnap este az elmúlt évek legnagyszabásúbb nánási zenei rendezvényének lehettünk tanúi, amelyről több cikk fog születni, mint eddig bármiről itt, a blogon. A négy koncert négy külön cikket érdemel, minden zenekar ki lesz vesézve, azonban illendő egy általános cikket is írni…..
Uncle_Joe 2010.06.21 10:55:07
@KÉNSAV: irtam is, hogy ha a zenekar olyan szinten noname, hogy nincs fent meg egy elektronikus labnyom-toredekuk sem, akkor kerdezgetni kell olyan embereket, akik ismerik / hallottak mar oket. de en is azt mondom azert, hogy egy nagyon durvan kezdo banda koncertjere inkabb nem mennek el, mert elsirnam magam, olyan szar a legtobb.

egyebkent ez a problema kivaloan szemlelteti azt, hogy miert haldoklik a videki kulturalis elet. a fiatalok tobbsege szarik mindenbe, a moziba, a koncertekbe, mert filmet nez meg zenet hallgat otthon, viszont piat nem lehet letolteni a netrol...szanalom.

(mielott meg valaki megkerdezne, hogy en miert nem voltam ott: tomegfobias mizantrop fasz vagyok, es jobban preferalom a zenet akkor, mikor nem arra kell figyelnem, hogy elo pajzs legyek a parom korul ami megvedi a HATSO sorokban vergodo reszeg gecik, valamint a soruket tartani alig tudo faszfejek ellen.)
Pénteken a gagyi gimis tanévzárók után lehet megint átöltözni, parfümözni, telózni, meg pózolni a tükörnél hiszen igazi klubos este lesz Nánáson, méghozzá INGYEN. Lesz egy csomó tini, INGYENES henna festés, meg jó árak: feles vodka 120, feles Jim Beam 250, korsó Borsodi 190…..
Tegnap este hétkor megcsodálhattuk a French Girls Feetet a szabadtéri színpadon - mint ahogy ezt már korábban feltettük ide. A koncert még némi reményt is ad arra, hogy változhatnak itthon a dolgok - és őszintén reménykedünk abban, hogy ez volt a vízválasztó a környék fiatal…..
Uncle_Joe 2010.06.10 01:40:23
@KÉNSAV: akkor most lényegében ugyanazt mondod, mint én (előző hsz-em utolsó mondata). egyébként pedig ha valami változik a kritika hatására, akkor az már nem passzív részvétel, hanem nagyon is aktív. a hozzáállásod kicsit materialista, nem kell mindenhez pénz, tádécska jópár alternatívát felsorolt, amit szinte 0 ft-ból ki lehet hozni. ha pedig olyan programokat is akar a fiatalság, akkor ott az okkal-más-okkal, netán alapítsanak egy egyesületet és pályázzanak. vagy akár az általad említett összefogással is lehetne kezdeni valamit (egy főzőcskézéshez egy kis társaság is össze tudja dobni az anyagi feltételeket)...a hülyeség pedig nem a felvetésedben volt, hanem a mondanivalódban (bár nekem nincs hitelem a netező közösség előtt, szóval nem tudhatom...)
Uncle_Joe 2010.06.11 00:15:11
Nemrég beszéltem Varga Lajossal, a nánási események mindenesével, és elmondta, hogy befuccsolt a Rockpéntek nevű álma. A tavasszal indult rendezvénysorozat célja az volt, hogy rászoktassa a fiatalokat a koncertlátogatásra: "valami új dolgot akarunk elindítani" - szólt…..
Peter Steele, Dio és Guru után egy újabb zenei legendát vesztettünk el. Paul Gray a Slipknot alapító tagja, és a zenekar fénykorának - melynek igen sok helyi rajongója is volt a kezdetek kezdetétől - egyik meghatározó arca volt. A basszusgitáros holttestét az iowai Des Moines…..
Uncle_Joe 2010.06.09 21:07:39
@superzen: pontosan ezért írtam bele az előző posztomba, hogy nem láttam a moderálás előtt állapotot, ezért én már csak egy teljesen inkonzisztens és kibelezett reply-tengerből indul(hat)tam ki, amiből az előző hozzászólásomból már ismert következtetést vontam le. ez a papolás (bocs a kifejezésért) pedig nagyon remélem, hogy nem nekem szól, mert én nem azért jöttem, hogy mások ideológiáit olvassam. ha valaki tapló, vagy nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárjátok, menjen neki az ip-ban, nem kár érte (plusz elvégre ez a ti blogotok, aminek nem kell objektívnek lennie, akinek nem tetszik az arca, azt nyugodtan ki lehet baszni mindenféle indoklás nélkül, ez a sehol máshol a neten meg nem található totális szubjektív nézőpont szép a blogolásban).

ha pedig már az elveknél tartunk, nekem az az elvem, hogy ha a szíved már trikolo(ó?)r, az bőven elég. nem kell kívül hordani az alsógatyád, nem kell minden áron reklámoznod, hogy te épp milyen vagy.
a legjobb hely Bícs! 2010.06.07 00:31:00
  Tessék sietni, megújítani a nánáskártyákat, mert mostmár jön a jó idő, lehet menni pancsizni meg pucérkodni a napon. Gondolom nektek is ráfér a fakó hasatokra egy kis szín, hagyjátok a szolit, a nánási beach sokkal jobb egy melegszenya-sütőnél: itt lesznek napszemcsis…..