Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zerking

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint bizonyára már értesültetek róla, elindult a Szörcs.hu magyar kereső privát bétában. A Szörcs.hu egy kereső, ami kicsit dinamikusabban próbál változni aszerint, hogy mik a magyar felhasználók igényei. A cuccot jó barátaink, Zerkingék fejlesztik, úgyhogy tegnap leültünk a…..
Zerking 2009.06.10 15:03:10
Bocs srácok, de technologiai adatokat nem szívesen adunk ki. Majd ha lesz api, akkor lehet elemezni az algot, de a többi háttéről érthető okok miatt nem adnánk ki a jelenleginél több információt.

@Longhand: Azt magyarázd el kérlek, hogy ha live kereső lenne a szörcs, akkor hogyan tudna gyorsabb lenni /válaszidőben/ az összes másik piaci szereplőtől?
BuheraBlog Csipcsiripp 2009.05.24 16:32:40
Most kivételesen nem egy újabb Twitter törésről vagyok kénytelen beszámolni, hanem arról, hogy én is elkezdtem használni ezt a remek szolgáltatást. Ha minden igaz, oldalt már a Google Reader helyett a Twitter által generált mikro-posztokat olvashatjáktok, de hála a TwitterFeed-nek,…..
Közeledik május 20-a, a tudjátok minek a határideje. Rengeteg hirdetésben próbálnak megszólítani minket a különböző szervezetek és ott van ugye a szuper Facebook-applikáció is motivátornak. Nade melyik leukémiás gyereket vagy elhagyott kisállatot válasszam? (Bocsánat a nyers…..
Egykor még mosolyogtunk a száz dolláros laptopokon. Közben kiderült, hogy a nyugati világnak van a legnagyobb szüksége az olcsó kisgépekre.Régi-új probléma köszönt a szájjtervezőkre és dizájnerekre azzal, hogy egyre jobban fogynak a netbookok. Egyetlen év leforgása alatt közel…..
Vastagbőr Szánalom 2008.09.21 12:15:00
3 tüntetés, 3 jelenet. Szánalom. Csak gratulálni tudok mindhárom brainstorming csapatnak, ilyen fantáziátlan, nevetséges húzásokkal előrukkolni ... Charta-tüntetés, Vitányi Iván, Konrád György, Farkasházy és Hegedűs D. Géza nemzeti színű esernyőt nyitogat a "barna…..
Webisztán Fizetős lesz a Meetup? 2008.08.21 15:48:00
Úgy tűnik, továbbra sem sikerül megnyugtatóan rendezni a Meetup anyagi helyzetét. A tech-összejövetel szervezői pár napja azt írták, hogy visszalépett egy komolynak ígérkező szponzor. Elképzelhető, hogy megérett a helyzet a változásra. Már lehet szavazni arra, hogy maradjon-e a…..
Tovább bővül a nemzeti "radikális" oldal zenei kínálata, a nemzeti rock után íme az első fecske a nemzeti rap területén.... Kíváncsian várjuk az első zenei fesztivált, vajon FankaDeli-t hogy tudják betenni a Kárpátia, Ismerős Arcok, Romantikus Erőszak, Szkítia,…..
Zerking 2008.07.30 16:32:39
Ezúttal július 2-ára esik a hónap első szerdája. A helyszín pedig a Szervita tér. Egy közösségalapú intelligens programajánlóról, a közösségi szájtok aktivitásnöveléséről, skálázható kollaboratív filtering módszerekről, a Google Web Toolkit egyféle…..
A Microsoft bejelentette, hogy mégsem kell nekik a Yahoo. Csak magamat tudom ismételni: A Microsoft erőszakoskodásának egy eredménye máris van: tökéletesen bizonytalanná vált a Yahoo jövője. Mit nyertünk ezzel? Semmit. Mit nyert ezzel a Microsoft? Sok-sok médiafigyelmet. És némi…..
A ZDNet SaS-blogján olvasom a dilemmázást arról, hogy mi a jobb, ha egy szájt full feedet ad ki a tartalmával vagy ha csak összefoglalókat. A post végén a szavazás nem meglepő: az olvasók többsége a full feedet preferálja, nyilván azért, mert kényelmesebbnek érzik, ha nem kell…..
Teljesen átalakította az életünket az internet, már flörtölni is szívesebben flörtölünk a neten, mint élőszóban. Legalábbis a Windows Live felmérése szerint (húszezer felhasználót kérdeztek meg). A finnek 69 százaléka randizott már az interneten, a görögök 62 százaléka…..
Kezdjük a reggelt egy klassz Firefox Greasmonkeyval. Ha igazán keresünk valamit, gyakran nem állunk meg a Google találati oldalának első oldalánál, hanem rendszerint tovább kattintunk, hátha a következő oldalon van az, amit kerestünk. Ezt sprórolhatjuk meg a Pagerization nevű…..