Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zerge69

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jegkorong.blog.hu és a magyar jégkorongszövetség saját lehetőségéhez mérten kíván segíteni katasztrófa sújtotta honfitársainknak. Hokis relikviákat készülünk elárverezni jótékony céllal. Kezdésként megkerestük válogatott játékosainkat, akik örömmel álltak az akció…..
zerge69 2010.06.09 17:32:01
@Anyett: Szia Anett! A szendrői tűzoltók nevében szeretném tolmácsolni és megköszönni kezdeményezésedet, melyet a jégkorongos "társadalom" körében indítottál el. Nagyon tisztelem őket, főleg azóta, hogy a divízió I-es VB-re (javtsatok ki, ha nem jól tudom!)kijutottak és jó meccseket játszottak. Tudom, hogy ők sem dúskálnak anyagi javakban, támogatásuk sem megfelelő az eredményeik tükrében. Unokatesóm fia az UTE ificsapatában nyomja Ancsin keze alatt, úgyhogy tudjuk milyen keményen dolgoznak ők is.

Hogy mennyire jó célra kezdtetek el gyűjteni, azt talán a következő tényekkel támasztanám alá: létezik egy általunk alapított alapítvány (www.tuoszendro.hu), melynek feladata elsődlegesen a tűzoltók munkakörülményeinek javítása, tűzoltótechnikai és egyéb eszközök biztosítása és még sorolhatnám. El kell mondanom, hogy pályázati úton tudjuk beszerezni a szükséges eszközöket, melynek igen nagy előnye, hogy 15 % önrész befizetésével tudjuk megvásárolni ezeket. Tehát képletesen: ha segítesz 15 forinttal, akkor valójában 100 forinttal segítettél. El kell mondanom, hogy éppen az előző árvízek hatására - fenntartó önkormányzatunk segítségével - nagyteljesítményű szivattyúk és egyéb árvízvédekezési eszközök beszerzésére is nyújtottunk be pályázatot, tehát sikeres elbírálás esetén viszonylag hamar jó célra tudjuk fordítani támogatásotokat.
Szeretném tájékoztatni azokat, akik esetleg nem minket, hanem városunkat, Szendrőt kívánják valamilyen módon támogatni, a www.szendro.hu oldalon polgármesterünk felhívása alapján megtehetik, nekik is jól jön minden fajta támogatás.

U.i.: hogy mennyire nem vagytok egyedül kezdeményezésetekkel, a ralis "társadalom" is megmozdult, ők is elindították a gyűjtést, hasonlóan hozzátok (tudni kell, hogy városunk elhelyezkedése, szép környezete nem egy raliverseny központjának helyt adott már és reméljük, hogy fog is még adni!)

Tisztelettel:
Szaniszló Attila