Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hélix

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy kedves olvasónktól megkaptuk az emailt, amely egy Youtube-videó linkjét tartalmazta, a tárgya pedig az volt, hogy "Szili Katalin nem tud énekelni", egyből éreztük, hogy erős anyaggal lesz dolgunk. Arra azonban még mi sem voltunk felkészülve, hogy egy golfautó és a…..
Flasbeckekkel operáló igen király rész, mely McClauskey 70. születésnapján játszódik. Edie ezen a napon hagyományosan elviszi az öreglányt egy italra, ezúttal azonban Dave indítványára meglepetéspartit is tartanak neki. A szomszédság, mely Susannél gyülekezik ("Oké, hogy…..
Pamu-t, aki nem csak a fülét tudja lógatni, utólérte az a furcsa szerelem. Vagy vágy. Vagy ki tudja, olyan könnyű ezt összekeverni. Ezúttal egy fülledt erotikától izzó képsorozatot mutatunk be kedves olvasóinknak, amin Pamu egy robogó csomagtartójában próbálja elcsábítani a…..
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..