Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOZ

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pamacs és penge A spanyol csupor 2012.10.18 09:26:44
Itt volt, éveken át az orrom előtt a legjobb pamacsáztató-edény, és erre csak nemrég jöttem rá. Ez, kérem szépen, egy hengeres kerámiaedényke. Úgy tizenévvel ezelőtt Spanyolországban vásároltuk, vele, aki azóta a feleségem lett. Szerinte ugyan valami pástétom volt benne,…..
Pamacs és penge Ha jő a hő 2012.07.07 12:12:00
Bevallom, az utóbbi egy-másfél évben teljesen hűtlen lettem a Prorasóhoz. Ma azonban, ebben a melegben borotválkozáshoz készülődve rájöttem, hogy igazából semmi máshoz nincs kedvem, és előszedtem a szortimentet (na jó, a balzsamot azért hagytam). Előkészítésképp jól…..
Pamacs és penge Utazz pamaccsal 2012.06.22 11:22:00
Itt a nyár, a vakáció, a hosszabb kiruccanások ideje, no meg a kötelező, kapcsolódó témájú cikkek garmadája a sajtóban meg a blogokon. Nálunk ez a szál szerencsére semmi erőltetettséggel nem jár, mivel éppen, hogy fontos aspektusa ez a blogunk objektívjének fókuszában álló…..
TOZ 2012.06.22 21:41:41
Ed!

Megfogadva az intelmet jövő héten kezdjük a nyaralást. Az új utazókészlet:
farm6.staticflickr.com/5336/7421302336_dd001486f0.jpg

Merkur 45Bakelit, a tokjában éppen elfér a BS mintatartója. A tartóban épp habzó krém jutott, így a csomag részét képezi a mini Omega és a Simpson utitok. Öröm, bodogtág, ittanyár!!!!
A biztonsági borotvák világában viszonylag ritkán érkezik igazi újdonság. Ez szerencsére nem az olyan jellegű marketingfejlesztések terepe, ahol a készülékeket egy-két évente új színben és csekély változtatásokkal dobják piacra, csak hogy érezzük: lemaradunk, ha nem nem az…..
Jöjjön ismét a kardos márka, de más, sokkal ritkább műfajban: megkaptam az újjászületett Wilkinson borotvakésemet. Már nem is emlékszem, hol vettem, de nagyon tetszett: a márka borotvakésben igen ritka (azóta sem láttam, igaz, már tudok olyat, aki egyszer szintén látott…..
Az Újév első interjúalanya Rózsa Edvárd volt, a Pamacs és Penge blog szerzője, véleményem szerint sokak örömére. Aki érdeklődik a hagyományos borotválkozás iránt, biztosan talál magának pár hasznos tippet a lenti sorok között. De aki nem él ennek a szenvedélynek, ő se…..
TOZ 2012.01.06 20:44:57
Pamacs és penge Prince by Lush 2011.10.05 06:01:00
A (számomra legalábbis) leginkább szappanjairól ismert, és itthon is több márkabolttal (néggyel, igaz, csak Budapesten) rendelkező angol márkának van borotvakrémje is, kétféle: a Dirty meg a Prince. Lássuk, mit tud az utóbbi. Filózifiája szerint a Lush a természetességre, a…..
 Én úgy szoktam, hogy amíg borotválkozás előtt teszek-veszek, fejjel lefelé egy bögre meleg vízbe állítom a pamacsot. De nem ám akármilyen bögrébe: egy csak és kizárólag erre használt, stílusosan illusztrált kis porcelánba. Mert az áztatásra ugyebár többféle…..