Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plokyndi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zenekar 1962-ben alakult 4 fiatal, nyitott és békeszerető fiú részvételével. Az igazi hippikorszakot megelőzve jöttek ezek a hajdúsági srácok és csináltak olyan zenét (amit jelenleg újravesznek/-kevernek), amivel saját korukat is megelőzték. De mit számít ez, ha nem vett róla…..
Plokyndi 2010.06.28 13:07:11
www.youtube.com/watch?v=8Q6zIdOSj1Y

Ó menyi szép nemibetegséget összeszedtünk akkor?!
Csak viccelek. De jó visszaemlékezni azokra az időkre, és remélem kapunk mégtöbb ízelítőt a közeljövőben!
ui: a zene sem rossz.
Live stream. Kezdjük mindjárt azzal, amit már mindenki tud. Az Index a Magyar Televízióval bútorozott össze, melynek eredményeként a hírszájton élőben lehet követni az összes meccset. Sőt, menet közben a gólokat is vissza lehet majd nézni. Bár az elgondolkodtató, hogy a FAQ…..
EDZADZö Hallo leute! 2010.06.11 19:17:00
Németországgal kapcsolatban nehéz úgy írni, hogy ne politizálás legyen a vége. Választásom mégis erre a csodálatos országra esett, mert itt már sikerült ideig-óráig ellébecolnom. Thaifölddel ellentétben, Németországban már jártam, sőt éltem is. Először 2006-ban Lipcsében…..
Biztos vagyok benne, hogy sokatoknak eszébe jutott már, hogy mi tennétek akkor, ha egy +66-os kezdetű telefonszámot írna ki a mobilod és megkérnének egy óvodai ballagás lebonyolítására.Természetesen idősebb fellépőkre is szükség van. Ha más nem, majd táncolnak a háttérben.…..
Plokyndi 2010.06.09 13:04:30
@Te Szefós!: nem értem miért kell trágárkodni! egyébként a cikk sem hatott meg annyira. számomra rasszista és pedo is! lehet, hogy valaki erre izgul, de nem én!
„Ne beszéljünk róla, de mindig gondoljunk rá.” Kosáry Domokos, az Akadémia volt elnöke nyilatkozott így élete egyik utolsó interjújában Trianonról. A fel nem dolgozott traumákra adott jellegzetes reakcióként értelmezhetjük a neves történész Juhász Gyulától…..
Vajon ezeknek az elfoglalt talán jólmegfizetett katonasrácoknak van-e idejük a szexre?Kire gondolhat élete kockáztatása közben ez a délceg baka?Ken impotenciája talán most már lehetővé teszi, hogy már az erősen MILF kategóriába tartozó Barbiet megfarkalják. A nő valószínűleg…..