Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csöpi1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
  Nézzük, hogy mit kaphat 2800 forintért egy svájci frankban eladósodott magyar szurkoló 2010-ben! A dolog érdekessége, hogy a levélíró vérnyomása és az alpesi deviza árfolyamának alakulása között érdekes összefüggés figyelhető meg.   „A Svédországban…..
Hétfőn jelent meg a Szivatós blogon a "Meghalt az OTP-ügyfél: ketyeg a tartozás" című bejegyzés, amivel kapcsolatban az OTP Bank Médiakommunikációs Osztálya a következő reagálást kérte közzétenni. Az OTP Bank válasza:   "Sajnáljuk a történteket, és…..
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
csöpi1 2010.11.04 11:07:36
@memphis55:
Ez így nekem még ködös, mármint elolvastam, amit a bank ír, kipróbáltam a kalkulátort, de még mindig nem érzem úgy, hogy tudom, hogy ténylegesen mivel fog ez járni. Például mekkora a betétre a kamat, amit jóváírnak majd hiteltörlesztésként? fél %? :) nem éri meg jobban máshova befektetni a pénzt?
Maximális mobilélmény az LG MINI-től   A kompakt telefon mobil webböngészést és fejlett online közösségi szolgáltatásokat kínál   Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amely a mobil webböngészés élményét tökéletesíti…..
Itt a világ első HTML5-öt támogató mobilja, az LG Mini (GD880)!   Tegnap már beszámoltunk arról hogy az LG telefonok több díjat is besöpörtek. Ezen díjazott készülékek között volt az LG Mini is, ami nem csak ettől különleges.  …..
csöpi1 2010.06.09 12:50:40