Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóderik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Nucky Thompson fokozatosan elveszíti a talajt a lába alól, határozottan érzékelhető az egész évad során. Nem is önmagát keresi, nem is a régi énjét, hanem a nyugalmat és komfortérzetet, ami örökre veszni látszik számára. Klisészerűen fogalmazva: elsodorja a…..
Tóderik 2013.10.22 21:56:30
@symor: Kiről is mintázták?
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..
Mike Bithel 24 óra alatt írta a Thomas Was Alone-t, ezért a játékot nem lehet úgy kritizálni, mint egy több hónapig készült flashcsodát. A grafika egyszerűebb nem is lehetne, a pályák sem bonyolultak, mégis élvezet játszani a programmal. Egyetlen nagy baja, hogy hamar végig lehet…..
Tekintve, hogy viszonylag szegényes az ellátottság mostanában igazán pihentető, jó mészárlást ígérő játékokból, másrészt, mert a világ jelenlegi helyzetében igenis szükség van a feszültség ilyen levezetésére, jöjjön most egy olyan játék, ami garantáltan nem mozgatja…..
Tóderik 2010.07.13 22:21:52
@Llew: A loadoutnál a bal alsó sarokban lévő ikonnal lehet javítani.

27 hullámot bírtam, de egy golyón múlt. :( Nektem meddig ment?
Bloodrayne, Dungeon Siege, Alone in the Dark – mindegyik remek játék volt a maga nemében, és milyen borzalmas filmek készültek belőlük. De miért Uwe Boll rendezte mindegyiket? És miért lőnek le annyi, játékból készült filmet még a forgatás előtt? A lenti folyamatábra…..
Tóderik 2010.06.12 14:34:16