Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regina

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet kedves lenyomata annak, mire számíthat egy állampolgár egyes bírók esetében, ha berángatják tanúskodni.  A tanú elvileg az igazságszolgáltatás munkáját segíti.Kedves Zugügyvéd! Bár levelem tárgya talán ironikusan hangzik, a történet számomra…..
Ara presszó, este 7-től, Hollán Ernő Balzac utca sarok, Budapest, 13. kerület! ..
A  Zugügyvéd maximálisan támogatólag közzéteszi Zsír kolléga felhívását, jöjjetek minél többen, ráadásul az időpont  a NOSZF 91-edik évfrdulója is lesz egyben. Aki Lenin jelvényt hoz, a Zugügyvéd állja a vodkafogyasztását:). A legharsányabb nyakkedőben…..
A Tánczos ügy nem csak a közvéleményt, hanem a jogi szakmát is megosztja. Mindenesetre a szabadon bocsátása mintha egy kicsit az igazságszolgáltatás lelkiismeretének megnyugtatására szolgálna. A Zugügyvéd is elég furcsának találta az egész eljárást, nem csodálkozna, ha…..
Talán egy kis foganatja volt annak, hogy a Zugügyvéd segélykérő közleményként közzétette ellopott autójának történetét, ugyanis az autóban hagyott ügyvédi talár meglett, ma reggel jött a telefon egy becsületes megtalálótól, akit a talár zsebében hagyott kóbor…..
A Népszabadság cikke szerint a kirendelt védői rendszer átalakítását szorgalmazza a Magyar Helsinki Bizottság, miután vizsgálata a rendszer válságáról és a kirendelt védőkkel szembeni bizalomhiányról tanúskodik. Mondjuk ez a válság már az intézmény szabályozásába is bele…..
Mivel ezeken az oldalakon is alaposan kitárgyalásra került a Zsanett ügy, ezért Zugügyvéd a legújabb hírt is belinkeli. A Zugügyvéd azért bevallja, számára nem egészen tiszta az összkép, egyszerűen logikátlan, mi motiválta volna Zsanettet a feljelentés megtételére, ha nem…..
Kedves Kommentezők, most Zugügyvédnek lenne szüksége segítségre. A múlt héten vásárolt Honda Accord Tourer (frsz: IVP 410, szín: ezüstmetál) típusú autóját tegnap, 2007. december 20.-án 18-21 óra között a Bp. III. Kunigunda u. 35. alatt található Márton Áron szakkollégium…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..
A Heves Megyei Bíróság elnöke egy sajtótájékoztatón azt azt mondta: azért tartanak tájékoztatót a Pusoma-ügyről, mert az utóbbi hónapokban többen erre a szívszorító történetre utalva bírálták a bírói ítélkezés rendszerét, és kérdőjelezték meg az…..
 Rájár a rúd a rendőrségre mostanság. A Budapesti Nyomozó Ügyészség nem vonja kétségbe a 21 éves Zsanett állítását, akit rendőregyenruhások erőszakoltak meg május elején, írta Anyánk, az Index. A Hooligans gitárosának barátnője azonnal feljelentést tett. Az első…..
A kiszivárgott hírek szerint kilátástalan anyagi helyzetével magyarázta tettét az a rendőrségi helyszínelő, aki a Széna téri túszdráma után 460 ezer forintot lopott el a bankból, írja a Népszabadság. Tettét rögzítették a biztonsági kamerák. Azon kívül, hogy ilyen lúzer…..
A hírek szerint csaknem ötezer bírósági ülnököt kell a közeljövőben megválasztani. Szerepük akár meghatározó lehet, mert a súlyosabb bűnesetekben eljáró háromfős bírói tanácsokban ők vannak többségben. Talán ez a hír keltette fel a szemfüles kolléga figyelmét, aki az…..