Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marriott

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bornonheels 157. 2008.04.04 19:37:55
tartozás az Olvasóknak 1.egy kedves bloggerbarátnőm (létezik ilyen kifejezés?), Etain keresett meg a következő kérdéssel: piros kerekorrú magassarkút szeretne venni, lehetőleg bőrből nem túl magas sarokkal. (valami olyasmit, mint a fenti képen látható gabriella rocha topánok?)…..
A Polo Ralph Lauren Wimbledon kampányából újabb kép áll rendelkezésünkre: ezúttal a modellek Patrick Kafka és Geoffroy Jonckeere. Az a kabát szerintem nem nagyon illik a képbe, de alapvetően nem rossz. Az előző azért jobban tetszett. Szerintetek milyen?(kép: fashionisto)..
Victor & Rolf tavaszi, nyári kollekciójából szemlélhetünk meg néhány igazán érdekes darabot a Dazed & Confused februári számában. Az akár egy haute couture bemutatóra is illő ruhákat Magdalena Frackowiak mutatja be. ..
Szegecsek,szegecsek, mindenütt szegecsek. Azt hinnénk ez megint csak egy nagy divathóbort, de egyszerűen nem lehet megunni. Annyira, hogy nekem már eleve beállt rá a szemem vásárlásnál, ha szegecses-jöhet. Kedvenceim az arany színű szegeccsel kirakott…..
ANNENN Miau 2010.06.07 14:16:00
Imádom a macskákat, ezen nincs mit tagadni, sőt azt hiszem jobban kedvelem őket, mint a kutyákat. Házikedvencünk Bendegúúz éppen emiatt, hát mondjuk úgy- nem kis kényeztetésben részesül, node elég is a nyávogásomból, jöjjön a lényeg, mégpedig a képek ;) Nem friss Vogue…..