Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ostobanyud

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
ostobanyud 2010.06.09 00:45:20
Andi te egy barom vagy!

Kiéhezett tekinteteket kapok a karjukon a barátjukkal sétáló nőktől bárhol, ha épp nem bebugyolálva mászkálok. Ha sportruházatban jelenek meg egy parkban akkor mondjuk a padon ülő párocska hölgytagja smárolás közben is pillázik kurvára végigmér. Ez milyen? Nem felháborító hanem szánalmas. Egyes nők próbálják eljátszani az erkölcscsőszt ám közben ugyanolyan viszkető sunájú kiéhezett kis macák mint azok akik bevallják. Viszont azokat tudom tisztelni azért mert felvállalják önmagukat meg az érzéseiket és nem hazudnak nekem. Te lopva nézed meg a pasikat a seggükkel az élen míg mi kevésbé sunyin a csajokat.

Továbbá bárhol szóba kerül az a téma hogy ki a jó pasi csak úgy sorolják a nők hogy kivel érné meg a lepedők összegyűrése az ajtócsapkodást. Gyakorlatilag ilyenkor arról van szó hogy a párja háta mögött kvázi megcsalja. De ha ez így megy márpedig így megy akkor nem kéne a szőnyeg alá söpörni a sok szart hogy inkább a férfiak azok akik megcsalják a párjukat és nem a nők de ha mégis akkor annak "oka van". Mindennek van oka.

Továbbá megvan a női egyenjogúságod. Fizetheted a számla felét. Számla általában felesbe szétdobva megy az ismerkedés kezdeti stádiumában. Ha az ember sok nővel ismerkedik hogy találjon egy hozzá illőt akkor nem fogja mindenkinek állni a cehhet az elején. Nyilván nem tetszik mindenki ahogy én sem jöhetek be minden nőnek. Ez lehet hogy sokaknak nem jön be de azzal nem is érdemes foglalkozni hiszen kicsinyes és már a kezdetekkor olyan feltételeket támaszt amelyek később gondot okozhatnak. Ha hosszaban együtt vagyunk a csajjal akkor úgysem nézem mennyit költök rá. Szar nővel nem jövök össze hosszú távra viszont a jó nő esetén nem számít mennyit kell költeni.
ostobanyud 2010.06.09 10:42:37
@Drága IV gernika: Nagymester vagy ha első randi előtt meg tudod mondani hogy szar-e a nő. :P

Hiába jön be külsőre ha egy értelmes beszélgetést nem lehet letolni vele. És ez csak azután az első randi után derül ki.