Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MutánsTehén

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
Sírva vigad posztjában danzi, mivel tényleg egyben nevetséges és szánalmas is, hogy idehaza mennyi helyen nem sikerül rendesen utat építeni. Főleg ott, ahol az aszfalt valami vassal (sín, csatornafedő, víznyelő, dilatáció, stb.) találkozik. Ezeken a pontokon idővel mindig…..
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
  Törő Balázs   Indafotó: indafoto.hu/torobala Flickr: flickr.com/photos/torobala/ Honlap: vanguard-photo.hu Blog: vanguard.blogol.hu     Civilben” mivel foglalkozol? A végzettségem alapján geológus vagyok, azonban még tovább tanulok (PhD) egy kanadai egyetemen.…..
Caplatunk fel nedvesen tocsogó papucsban az alsóörsi kemping strandjáról, éppen azt beszélgetjük, hogy az előrejelzésekre rácáfolva milyen rohadtul jó idő van. Aztán tőlünk jobbra, a gyep közepén nagy csődület egy Yaris körül, mellette egy szőke hölgy enyhén hisztérikus…..
Németh Dani - alias TheMutantCow - saját bevallása szerint imádja Budapestet. Grafikusként dolgozik, de saját szórakoztatására egy kis gyűjteményt állított össze, amiben a várost próbálja bemutatni kicsit más megvilágításban mint ahogy azt megszoktuk. Mint írja:Több csoportra…..
MutánsTehén 2011.07.28 16:24:51
@akkor most mi van?: boldog is vagyok:D a giccesítés témakörre pedig a Mityunak adott válaszban reagáltam, így némileg neked is igazat kell adnom:D
MutánsTehén 2011.07.28 15:07:50
@akkor most mi van?: Köszi az ismétlést:D
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Mrbeno családjával együtt vasárnap délután lett egy figyelmetlen autós áldozata, aki annak rendje és módja szerint a felelősség elől kibújva megállás nélkül továbbhajtott. Aki látta a két piros autó szerencsétlen találkozását az M7-esen, azt kérem, jelentkezzen a blog…..
MutánsTehén 2010.11.03 01:31:18
Lépcsőshátú Citroen Xsara, csak Hammer Virtuális Tuningműhelyében látezik, így vagy egy régebbi Xsara-t láttak (fr.academic.ru/pictures/frwiki/67/Citroen_Xsara_front_20070609.jpg vagy egy Xantiát amiből valóban volt sedan változat (tinyurl.com/2929at8).
Lehet, hogy a hátsó alapján könnyeben be tudják azonosítani: Xsara (upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Citroen_Xsara_rear_20070609.jpg Xantia (img.index.hu/cikkepek/totalcar/sajto/C5_elodok/.gdata/cikk/Citroen_Xantia_rear_20080228.jpg

Karakterükben eléggé különbözőek, egyik szögletes, másik kerekebb! Remélem egy kicsikét segít ez a pár infó.
MutánsTehén 2010.11.03 01:33:28
Az új nano állítólag azért jó, mert nem kell karszalagot használni, egyszerűen csíptetővel rögzíthető. A gyakorlat azonban felülírja az elmélet, a nano méreteiből következően kitűnően elmegy karórának, beépített médialejátszóval. Ha ez nem csúcs, nem tudom, mi.Az…..
autózz! Megröptettem a biciklist 2010.02.05 16:25:00
Nem venném a szívemre, ha valakit autózz! blog olvasás közben cseszne le a főnöke munkaidőben, ezért ma csak így délután fél öt felé közeledve kaptok posztot. Na jó, meg azért is, mert nem volt eddig egy szabad percem se veletek törődni, de majd most! MutánsTehén egy…..
MutánsTehén 2010.02.05 17:41:32
@promontor: Akkor pontisítok! A Jókai térről fordultam ki balra, az Andrássy útra, az Oktogon irányába!

@Devil: Nekem zöld volt, neki pedig piros, és ő pedig a pirosra mutogatott miközben üvöltött, ezért nem is értettem igazán felháborodásának okát.

@Nikorene: Hogy van-e ott bicikli út, erre most nem emlékszem, de a gyalogos zebrán akart átkelni! Azt nem tudom, hogy az első kereke miért nem görbült el, szerintem elrántotta a kományt, és a pedállal, vagy annak környékével ment neki a kocsinak!
MutánsTehén 2010.02.06 01:49:48
@huta9020: "A biciklis behajt két mozgásban lévő autó közé. Ehhez zavartnak vagy öngyilkosjelöltnek kell lennie." Márpedig így történt, én sem értem mire gondolt, de igen nagy sebsséggel érkezett és nem tünt úgy, hogy akár egy pillanatra is gondol a fékezésre

És hogy a legtöbb felvetésre reagélljak: Nem értem, miért kell megkérdőjelezni a leírtakat, és mindenképpen próbálni azt kihozni az egészből, hogy csakis én lehettem a hibás. PROMONTOR leírta, hogy mi történt, még a helyszínt is belinkelte , és szerintem abból tisztán látható, hogy mi is volt a helyzet! www.norc.hu/pano/hDB7xqby/

"Tehát gondolom akkor itt ő balról jött az Andrássyn, még csak nem is a bicikliúton, hanem a zebrán." - stimmel

Hát ebben az esetben tényleg nem kérdés, hogy ő a hülye, csak az eset elsőre elég hihetetlennek hangzott, sőt másodikra is: Egyrészt, mégcsak nem is Te voltál az első autó, tehát régen piros kellett legyen neki (ráadásul az előtted lévő taxit is látnia kellett), másrészt ott van neki a bicikliút, és ehelyett a járdán és a zebrán száguldozik." - stimmel

Ergo, zöldre váltott a lámpa, taxis át, én utánna, mikor is nekem jött a bicajos, az egész szócsata nem volt több 10másodpercnél. Leírva nyilván nem olyan "dinamikus" a dolog, de élőben ez igen hamar lezajlott, és ennyi idő alatt nem vált vissza pirosra a lámpa!

Igen, igen hülye voltam, meg kellett volna állnom, ott kellett volna maradnom, de ilyen helyzetben szerintem sok ember hozzám hasonlóan hülye döntést hozott volna! A posztnak nem az indulatkeltés volt a célja, se nem a biciklisek földbealázása. Nekem is vannak biciklin közlekedő barátaim, van aki hobbiból ül drótszamárra, van akinek ez a foglalkozása, tehát a poszt nem a biciklisek fikázására ment ki! Egész egyszerűen, csak le akartam írni egy szituációt, amiben nem éreztem magam hibásnak, és hátha valakinek majd jól jön ha arrafelé jár! Azóta kiderült, hogy hülye voltam, mert meg kellett volna állnom, ez tiszta sor, de azokat nem értem, akik mindenáron azt akarják ebből kihozni, hogy ilyen-olyan módon csak én lehetek a hibás! No ennyi, remélem mindenkinek sikerült választ adnom ezzel a komenttel :D
Baromi nehéz kategória ez, hiszen nem egyszerű egy “stílusidegen” számot ráhúzni egy drum and bass vázra. Változik a tempó, változik a dallam, jóformán minden, de egy igazán jól sikerült feldolgozás esetében a kiindulási alap felismerhető marad és nem kell erősen…..
Le vent me portera Adósság 2009.03.02 16:27:00
Jó sok történettel adós vagyok, így itt az ideje, hogy belekezdjek!Az érkezésem utánra nem sokkal datálható ez a történet. Tudjátok, vannak olyan információk az életben, amit jobb lenne nem tudni, de mégis muszáj, mert átírhatja a történeteket. Ezek közé tartozik az is, hogy…..
MutánsTehén 2009.03.03 01:40:36
(x), azaz hirdetés, kezdhetném mondandómat, és a fal felé fordulva akár hüppöghetnék is. Kevés autóm volt az életben, ami derekasabban szolgált volna Bazegnél. Talán nem is volt, hiszen Bazeg sose hagyott ott, egy lényeges szerve sem mondta be az unalmast valahol a farkasvonyító…..
Igen, ez valóban megtörtént, semmi Photoshop. A magyar média figyelmét elkerülte, pedig valószínűleg az év legviccesebb fotója. (Vagy látta valaki?) Október 17-én, az utolsó elnökválasztási vita utolsó perceiben. A Reuters fotósának blogja pontosan beszámol mindenről, a…..
MutánsTehén 2008.11.10 13:22:27