Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dugo győr

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon hihetetlen körülmények között értem el egy döntetlent.Nem a hagyományos SM sereg állt fel ellenem. Lysander + Calgar, 10 SS+ThunderHammeres terminátor, 5 lövős termi, 7 sniper + Tellion, 6 assault marine és egy 10 fős tactical squad missile launcherrel állt fel a hosszú…..
Hajnalban még az orkok is alszanak, így nem csoda, hogy meglepetésként érte a felderítőket egy jól felfegyverzett tau sereg. Gorsak warboss motoros osztagával korán elindult -az előző napokban vívott csatában - megmenteni az esetleges túlélőket, nomeg persze hátha talál…..
Letűnt korokat idéz meg a bolygó, ahol járunk. Templomok romjai, egy város maradványai. Hiába, az idő minden megold... Eltemeti a múltat, port és kérdéseket hagyva maga után.A csata nem 2 ellenséges faj küzdelméről, sokkal inkább 2 vezérről, 2 harcosról szól.Cél: Objektíva…..
A portyázás, a hódítás lételeme az orkoknak, nincs ez másképpen a Vasöklök kemény fiai életében sem. A régóta elhagyottnak hitt bolygón a Tesla Prime-on került sor az alábbi összecsapásra. Ssezr warboss felderítő küldetésre küldte hanyagolt egységét a szinte még a…..
A klán alapítója Ssezr warboss, aki a Halálkoponya klánt maga mögött hagyva keresett dicsőséget a galaxisban.Ssezr 10 Nob társaságában hagyta el a klánt és egy kisebb hajóval keresték a végzetüket. A hódítást keresve több klánnal is kapcsolatba kerültek, így sikerült…..