Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bklein

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csabai házak Kovács-gőzmalom 2019.08.12 11:05:36
Szabó Dezső utca 34. A Kovács-malmot Kovács Mátyás 1888-ban alapította, két évvel később fia, Mihály vette át a malom irányítását, majd 1904-ben a malom vezetése ifj. Kovács Mihály kezébe kerül, akinek köszönhető, hogy a vállalat az ország egyik jelentős malomvállalatává fejlődött. Kovács Mihály…..
Beindult a visszaszámlálás, hiszen ma szép kerek számot írhatnak fel naptárjukba a Star Wars rajongók, Csillagok háborúja fanok, megszállottak és hozzánk hasonló SW "őrültek", mégpedig azt, hogy pontosan 250 nap van hátra a bemutatóig! Várjuk is veszett módon. És persze tűkön ülünk a legfőbb 10…..
Tényleg gyengébb volt az idei nyár a mozikban, mint máskor? Ha szigorúan a bevételi eredményeket és az összképet nézzük, a hollywoodi stúdióknak nincs okuk komoly aggodalomra még akkor sem, ha jelen állás szerint ez az év pénzügyileg nem lesz kiemelkedő. A főösszegen érdemben…..
2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. Július 20-án Budapesten is megrendezték a Ribanc Sétát. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői csatlakoztak…..
Abcúg 80s! TV-SOROZATOK 2010.11.11 00:10:00
MOSÓSZAPPAN-OPERÁK Hogy őszinte legyek még sosem rúgott senki sikítva tökön. (Arra már volt példa, hogy én sikítottam utána...) Legfőképpen nem egy egyszálbelű, gizda kis csaj, miután lehuppant a cuki kis Babettájáról és kilépett az idétlen klumpájából. Így azután…..
bklein 2010.11.11 18:07:41
@Kicknick: Nekem sincs bajom azzal a zenekarral. Nem tudom, miért nevetted ki amit írtam a filmekről. Sokkal jobban kellene koncentrálnod! A Dallasban például a bevezető szignal 3 függőleges képrészre volt osztve, mikor bemutatták a szereplőket. A 2 szélső szürke keretes képcsík egy idő után befagyott, a középső képcsík folyamatosan mutatta a szereplőt pár másodpercig. Majd jött az új főcím, Cally Harper Ewing korszaka. Mikor J.R. Haleywillben felszedte 2. nejét. Ez a főcím gátrobbantással kezdődött, és az összes szereplő végig folyamatos filmszerű képen mutatkozott be. Ezt a kort éljük most a világban. Csak már 20 éve tudták, hogy ez lesz. Ahogy már most tudják, hogy milyen technológia lesz sok év múlva. (A sok buta meg veszi a DVD lejátszót.) Lucy a bizalomvesztésről mesél a nagyijának, SF-be visszatérése után, mint ma nálunk. Olajbaleset, mint ma a BP. Brundin úr felvásárolná a Ewing céget Bécsnél, ahol Budapestre invitálják a fivéreket magyar "túristák." A Westar emblémája nagyon hasonlít a NATO-éra, amit Carter Mckay akar. Nem ragozom tovább.
@DenisaM: Ezt Columbo így fogalmazta meg: "Aki nem tud táncolni, menjen el műkritikusnak." A kritikát célszerű a mű készülése során megejteni, hogy még lehessen rajta javítani, nem pedig az elkészülte után.
@Brother Love: "Megjelent két-három URH-s autó (akkor így hívták)" Ez olyan okítósan hangzott, pedig nem emlékszem, hogy ekkora hangsúlyt kapott volna egy rendőrkocsiban az URH rádió, hogy megnevezését így kelljen feleleveníteni. A fiatalok így "fiatalnak" érzik magukat. Talán te is a népszaporulatra hajtasz? "Az összes nosztalgiázót visszaküldeném oda, hadd várjon a Ladára a Merkúrnál egy évet, vagy vegye meg az Ecserin a nepperektől dupla áron..." Hasonlóan szélsőséges és okító. Emlékszem, mikor egy sötét kis zsákban lévő golyók közül kellett a család tagjainak kihúzni a nyertest, és csak akkor vihettük a Polski Fiat 125-öst. Mert az csúcs volt, alap a Dacia, Lada, Moszkvics volt. Mivel a családból a nagymamámnak volt mázlija, így vihettük, az ő nevére került a kocsi, holott jogsija sem volt.
A kerékpárokról: nekem Csepel Tacskó és Apolló van, azóta jó bringák!
@benkoo:Lánytestvéred van eladósorban? Azok szoktak ilyeneket írni.
@nyekk: Szerintem a 2006-os tömegoszlatás csak egy tréning volt, "semmi komoly".
@Szocio Pata (kikvogymukblog): "akik csontig nyaltak a hatalomnak."
Aki valaha hatalomhz nyúlt, annak alapból életfogytiglani börtöncella, elfelejtheti az életet. Az, hogy elvárta, hogy kinyalják a seggét, az csak a saját egészsége érdekében volt.
"mennyire szürke volt minden, a kirakatok, az épületek, még az emberek, a ruhák is."Vidéken még ruhára sem futja sokaknak, akkora a szegénység, de sajnállak, hogy a szinekkel vagy elakadva.
"Ehhez képest ez a város, ha nem is egy eldorádó, de színes és élhető. Dehát bocs, ha szeretek benne élni és nem a divatos magyar "húdaszarmindenbazmeg, bezzeg régen" elvet vallom."
18 éves koromig éltem, vidéken, majd 9 évet éltem a fővárosban, majd újra vidéken. A főváros Horthy óta nem változott: a bűn városa. Ez nagy baj! A takarítás nagy igény. Életélvezet, lopás, lányeladási projektek, spekulatív tőzsdecsalás, "csak nekem ne legyen bajom" szemlélet. Vidéken sokkal több érték van. Ha élvezed ami ott van, akkor a pokolra fogsz jutni, ez tuti.
Ha elindulsz a hármas szex előszobájába, sose vedd fel a csörgő telefont, mert kimaradsz mindenből – talán ez lehetne a mottója a következő, finom fülledt erotikával töltött posztnak. Amikor még nem történt semmi a fiú már akkor elrontott mindent, mert nem azt a lányt…..
Ritkán szoktam Index-címlapos témákkal foglalkozni, de ezzel muszáj. Egyrészt mert ott nem lehet kommentelni, másrészt meg hajdanában, az egyik legkorábbi Urbanista posztok egyike is épp ezzel a környékkel foglalkozott, egy hasonló terv kapcsán (na de erről majd bővebben lent). Na…..