Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolibarca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
zolibarca 2011.04.28 10:15:02
@orient: Az ilyen kommenteket soha a büdös rohadt életben nem fogom megérteni! A foci egy olyan játék (a többi sportághoz hasonlóan), ahol a szabálytalanságot büntetik, és ha egy bizonyos szintet túllépsz, kiállítanak. A Barca nem azért fejezi be a meccset sokszor 10 ember ellen, mert a 60 percben az ellenfél egyik játékosa csakúgy lemegy, hanem mert olyat szabálytalankodott, hogy kiállították. Innentől kezdve csak azon lehet vitatkozni, hogy a kiállítás jogos, vagy nem. A Barca játékstílusából adódik, hogy sok csapat durva belépőkkel akarja tördelni a játékot, és akár tetszik, akár nem, ennek néha következményei is vannak. A lényeg az, hogy ha egy ellenfél 10 emberrel fejez be egy meccset, és a kiállítás jogos volt, akkor az nem von le a győzelem értékéből, mert egyenlő erők küzdelme volt. Ezt a kommentet ne vedd személyeskedésnek, de nem először hallottam ezt a véleményt, és egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy focihoz értő ember ilyen pattan ki.
zolibarca 2011.04.28 10:40:40
@holovac: "Csakhogy nálunk az unszimpatikus bohóc szerepet az edző vállalja magára (miköben azért épít egy egész jól alakuló csapatot – ezt a Classico-t leszámítva minden egyéb meccsen láthattátok (Milan, Ajax, Lyon, Atletico Madrid, Valencia)), miközben a Barca esetében sajnos a csapat maga viselkedett így." Jaja, nálatok a csapat olyan szimpatikus, hogy csak na!
Amúgy meg ha visszaolvasol, vagy talán a posztot elolvastad volna, akkor látnád, hogy a Barca drukkereknek se tetszett ez a színészkedős, reklamálós hozzáállás, de míg ti folyamatosan éltek ezekkel a lélektani eszközökkel, addig mi most vettük elő, mert mourinho arcoskodásának hála, idáig fajult ez a párharc. ő eddig is utcai bunyót akart, most megkapta.

A Barca tegnapi játékát meg tleg nem lehet szépnek nevezni, és abban is egyetértek, hogy alapvetően nem is akartak támadni. Guardiola valószínűleg nagyon félt a madrid kontráitól (jogosan)és el akarta kerülni a túlzott kockázatvállalást, mert ha a real gólt lőtt volna, tudjuk milyen lett volna a visszavágó képe.
DE! Még így is a Barca volt a kezdeményezőbb és a támadó felfogásúbb, és a csapat hozzáállása teljesen érthető abban az értelemben, hogy egy BL elődöntőt játszott idegenben, a nagy rivális otthonában.
De ezen a ponton kérdezném meg tőled, hogy a Madrid szerinted úgy játszott, ahogy otthon, egy BL elődöntőben neki kell?vagy csak azt, hogy egyáltalán mourinho adott-e instrukciót a csapatnak a vagdalkozáson kívül?