Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorci.szabo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban sokan találgattatok, vajon tényleg én állok-e a blog mögött. Igen, én is. Több, női szépségápoláshoz kapcsolódó márka neve felmerült, tehát jó irányba indultatok. :-) A blogot egy közös ötlet alapján indítottuk a Discreet márkával. A természetes…..
Sziasztok! Az elmúlt években fotósként rengeteg gyönyörű lányt, nőt volt alkalmam fotózni: szőkéket, barnákat, fiatalabbakat, idősebbeket. Sokak számára a modellek, címlaplányok világa csupa csillogásnak tűnik, tökéletes testek exkluzív környezetben és fényviszonyok…..
dorci.szabo 2010.06.09 15:46:00
@NorkaDorka: A tükörrel én is így vagyok sokszor, hogy kinevetem. Egy darabig nézegetem magam, hú de szép vagyok, minden happy meg stb, aztán eldöntöm, hogy csinálok magamról eg képet, hogy majd kirakom msn-re vagy egy közösségi oldalra, és meglátom a képet... úúristen. Aztán azon gondolkozok, hogy a tükör hazudik, vagy a telefon??? Mindig, mire sikerülne egy kis önbizalmat merítenem, jön valami, ami újra eltapossa azt. Pl. tök jó kedvem van, buliban vagyok, kitalálja valaki, hogy csináljunk egy közös képet. Meglátom a képet és anyáám. Tehát a kinevetés az megy nekem is, de sokszor nekem ez nem elég.