Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akundi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem úgy van az, hogy az ember becsattog a boltba valami robogóért és mopedért. Ez különösen igaz Oroszországban, ahol a túlélési kényszer félelmetes barkácsösztönöket nevelt a lakosokba. Ez a gép magában hordozza azt, amitől borzongva bújunk meg a monitor mögött, félve,…..
Robogó Szocreál Yamaha moped? 2011.05.22 07:11:00
Készülget a saját robogóm, még egy kerékcsapágy-csere és szinte üzemképes. A fék még nyikorog mint az őrült, de ezen felül elvileg minden oké. Törötten és üzemképtelenül vásároltam, de eddig minimális költséggel sikerült beindítani és a szétugrott berúgót…..
A KTM történelmet írt: tizedszer nyerte meg a Dakart. A győztes Marc Coma és társai csodálatos motorozással mutatták meg a világnak az osztrák cég fölényét: az összes szakaszon az ő gépeik domináltak. 9500 kilométer, ennyi volt a 33. Dakar Rally versenytávja. A Yamahán…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
akundi 2010.09.07 12:46:55
124
Tegnap este meglepő levél pottyant a postámba. Felvillanyozott, ritkán olvashatok afrikai motorostúra tervéről. Az egyik utolsó mondatban tőlünk és önöktől kér segítséget és tippeket Tom.   Kedves olvasók, mit ajánlanának annak, aki négyezer kilométeres túrára indul a…..
akundi 2010.08.27 18:29:01
www.takacsek.hu sok hasznos tipp van. rengeteg dolgot pl ra tudsz rogziteni a motorra, nem kell a hatadon cipelni v. nem foglalja a csomtarton a helyet. Hatszelet! Kundi