Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cider

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 hogy tegnap délután mi járhatott a vendégeim fejében. Rég mentem ennyire csapzottan dolgozni, de büszkén jelentem: délelőtt futottam-szaunáztam. Álljunk meg egy percre, figyelmezzél szavamra, gyermekem: futottam. F-U-T-O-T-T-A-M. Én. A parkban. Önszántamból.Nem mondom, hogy…..
Cider 2010.10.04 14:20:07
VKI, én itthon nem találtam ilyet, de a www.supersmoocher.com oldalon lehet rendelni.. Kettőt vettem, darabja £3.45 volt, plusz £1.95 összesen a postaköltség. Csütörtökön 11-kor rendeltem, és ma (hétfőn) már meg is jött. Kisméretű borítékban, belül ciklámen papírba csomagolva, pici ciklámen szivecskékkel megszórva. :)
Megtaláltam! Pár hónapja folyamatosan azzal küzdöttem, hogy ideges voltam, ezért izzadtam, ezért rossz szagom volt, aztán már amiatt voltam ideges, hogy rossz szagom van, és félek emberek közé menni, és ezért mégjobban izzadtam.. szóval borzasztó volt. Persze az átlagos…..
Eljött a nyár (most mondjuk újból visszament egy kicsit, borzasztó ez a nedves nyirkos hideg), és eljött a turmixok, shakek és frappék ideje. Isteni finom ilyen jellegű italokat lehet a város különböző pontjain kapni, kb 1000 Ft-os árkategóriában, és mikor végez vele az…..
Egy jó körömlakk kritériumai szerintem a gyönyörű szín, a könnyű használat, és a tartósság. Egy ideig a kedvenceim az Astor Lycra lakkjai voltak, szépek, és kibírják egy hétig is (kevés házimunkával).De pár hónapja rátaláltam a tökéletes körömlakkra: IsaDora Wonder Nail…..
Az életben van egy csomó kis idegesítő probléma. Ezekre az egyik megoldást a google.hu jelenti, a másik lehetőség pedig, ha megnézed, hogy én milyen választ találtam rájuk. :)Pár dolog, amiről biztosan írni fogok:legjobb izzadásgátlólegjobb mosógéplegjobb fodrászlegjobb…..