Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsancs

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ági, Anna, Dóra A temetőben 2010.07.08 16:09:11
Ma iskola után kimentem a temetőbe. Örömömre, ijedelmemre és meglepetésemre ott találtam H. Andrást is. Megkönnyebbülés volt, hogy a gyerek még él, továbbá úgy érzem, csak ő értheti meg valaímennyire, mit érzek, micsoda hiányt. Úgy tudnám kifejezni, hogy erőszakkal…..
Ági, Anna, Dóra Ági listája 2010.06.12 21:34:05
Muszáj leírnom. A következőképpen jellemzett  engem 12 éves korában a naplójában, és fel is olvasta: (valamiért jól felhúztam az agyát):"Erőszakos, undok, irigy, igazságtalan, mogorva, veszekedős, verekedésre hajlamos, önző, nagyszájú, kárörvendő, sértődékeny,…..
Ági, Anna, Dóra Emlékek 2010.05.20 18:41:00
Annyi emlékem van! A régi tanyáról...Ágival sose tudtuk eldönteni, hogy egzotikus helyen laktunk-e és irigylésre méltók vagyunk-e az osztálytársak szemével, vagy inkább visszataszító, kiröhögésre méltó élőhely a tanya mások megítélése szerint. Nem tudtuk meg, mert soha…..
http://www.youtube.com/watch?v=igJCg9Q0VPk ..
Mit ér a tavasz, mit az új világőnélküle? Csak még fájóbb az útmost, mikor újra virágba borult,a domb, föl, hozzá, föl, a réten át!Mit a tág kép, s hogy suttog minden ág,s a jázmin, s hogy a gerle újra bút?S hogy, mint húsz évig, s tavaly, éppenúgyjöhetne?!... (Szabó…..
Ági, Anna, Dóra Gyász 2010.05.16 18:48:00
Kedves Olvasók!Anna vagyok, az Ági nővére. Eddig tartott, amíg megfejtettem a jelszavát és bejegyzést tudok írni a blogjába.Ági egy hete meghalt. Ezt találtam a neten a betegségéről: A hosszú QT-szindróma a szív ingervezető rendszerének a zavara, amely eszméletvesztést vagy…..