Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöcsöm pattintsd ki

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.09.01 12:38:50
@hejregőrejtem: olvasd akkor az édes annát, tele van normális emberekkel
pöcsöm pattintsd ki 2010.09.01 12:44:38
@total eclipse: "Az életbe' az a fontos, hogy jó tanuló légy, jegyezd meg, kisfiam, ezt kívánja tőlünk a szocilista közerkölcs és ez a munkásosztály érdeke!
Az én drágaistennyugosztalja édesanyám is mindig ezzel indított utamra, az obligát hamubasült pogi mellett, persze
pöcsöm pattintsd ki 2010.09.01 13:12:06
@EMBEREK!: úgy van, robbantsd fel az iskolát, akkor elveszik a napló is!
@feledékeny: ahogy egyre többet gyakorlod az olvasást, egyre könnyebben fognak összeállni a betűk szavakká, majd a szavak mondattá, majd az egész egy komplex szöveggé, és előbb-utóbb eljön az a pillanat, hogy még érteni is fogod, amit olvasol! Ne add fel!

Búcsúzóul minden kedves nicknek pedig szeretettel küldöm ezt a fájin kis nótát:
www.youtube.com/watch?v=2LopZoqOKPs
Hamarosan mind a 386 képviselőnek színt kell vallani: "Igen" vagy "Nem"? T/1050     A Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949. évi XX. törvény módosításáról Benyújtók: Dr. Staudt Gábor (Jobbik), Szilágyi György (Jobbik), Vona Gábor…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.08.24 15:55:36
A hülyeség újra meg újra kilép a medréből, a legújabb vadhajtás a sámánhitű Kölcsey. Egy blogban, forrásokkal, idézetekkel alátámasztva azt lehet olvasni, hogy Kölcsey legszívesebben ősmagyar bálványokkal írta volna meg a Himnuszt és csak a korszellem, a kereszténykedő…..
  A héten Szilágyi György jobbikos képviselő feljelentése alapján nyomozás indult Biszku Béla ellen a Duna TV-nek tett nyilatkozata miatt.   Biszku az interjúban továbbra is ellenforradalomnak nevezte az 56-os forradalmat és jogszerűnek tartja az azt követő…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.08.15 12:07:12
@iii: ez egyre rosszabb.
mikor váltasz a szószaporításról a borsóhajigálásra?
pöcsöm pattintsd ki 2010.08.15 12:19:47
@iii: az összes ökörséget felhoztad, amit lehetett, ez a végső érv, hogy te is olyan leszel, mint ők, ha stb...
egy túrót.
Mert ebből a logikátlansági láncból kimarad az, hogy aki nem fogadja el, felülírja a szabályokat, azzal azokat magára nézve sem tartja betartandónak - azt sem, amelyik elítélné, azokat sem, amik védenék. És az, hogy 20 éve nem vágták haza, az miben lenne a számára felmentést? Vegyünk példát nyugodt szívvel a wiesenthalokról.
Imádkozunk, aztán egy 10 méteres körben, közepén biszkuval, '57 lesz, ennyi.
Hogy aztán abból mi sül ki, ha a jogalkotás és szolgáltatás szembe megy a népakarattal, hát legyél akkor az 5%-os oldalon, ha gondolod.
pöcsöm pattintsd ki 2010.08.15 14:45:33
@iii: valóban, le is lőhették volna
Maradtunk volna még. Legalább a döntőig. Olvastuk a magyar sajtóban meg hallottuk az otthoniaktól a legfrissebb johannesburgi rémtörténeteket, helyiek levelezőlistájára is felkerültünk még az utazás előtt, így onnan is értesültünk a brutális rablásokról, gyilkosságokról…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.07.05 19:00:29
@freagle: csak a szülészetet bolygatták meg, köszönjük
Rizspelyhes, barackos-maracujas joghurtkrémmel töltött fehér csokoládé Igen, tudom, hogy ez egy fehér csoki. És igen, tudom, hogy a csokihegyeknél már említettem, hogy nem szeretem, és hogy szívem szerint nem is nevezném csokoládénak. De, de…. ebben van őszibarackos -…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.06.28 09:39:23
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.06.27 23:46:59
@sixx: már miért? mert te úgy gondolod? mások meg így gondolják
el kellene fogadnod, hogy a világ sokszínű
xD
Csak sajnálni lehet azt a 4,33 százaléknyi szlovákiai magyar választópolgárt, akik a Magyar Koalíció Pártjára (MKP) szavaztak és képviselet nélkül maradnak négy évig, de a szlovákiai magyar és szlovák választók - úgy néz ki - többsége egyértelműen a Fidesz és a Jobbik…..
Kommenteljünk ide, mert az jó...
pöcsöm pattintsd ki 2010.06.15 04:36:56
Egy hét eltelt, amióta Mekler Laciék elindultak Mongólia felé. Elébe megyek az eseményeknek – elakadás eddig nem volt, csúszás, fura dolog viszont mind több. Mekiék lassan egyre jobban alámerülnek az ex-szoci Ázsia kreténségeiben, merev szabályok közé szorított ad hoc…..
Az 1954-es világbajnokság Magyarország számára dicső emléket és az ezüstérmet jelentette a világbajnokságok történetének legnagyobb megleptését szállítva, Csehszlovákiának a teljes leégést jelentette. A csehszlovákok kikaptak Uruguay (0:2) és Asztria (0:5) ellen is: ekkor a…..
pöcsöm pattintsd ki 2010.06.08 14:59:46