Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Viktor

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépten-nyomon összefutok olyan lányokkal, akiknek göndör a hajuk és megőrülnek tőle, megvesznek azért, hogy egyenes legyen és olyanokkal is, akiknek egyenes a hajuk és imádnák, ha hullámos loknik omlanának a vállaikra. Ki is fordítottam a mondást: a szomszéd haja mindig csinibb.…..
Miért is? Hát azért, mert a frufru fiatalít és majdnem mindenkinek jól áll. Ez egy olyan trükk, amivel egy csapásra 5 évet fiatalodhatsz! Ha pimaszul fiatal vagy, akkor viszont olyan bájt kölcsönöz a megjelenésednek, ami ellenállhatatlan. Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia,…..
A bőrgyógyászok már nagyon sokat beszélnek arról, hogy óvd a bőröd az erős napsugárzástól és el is kezdtünk erre figyelni. Arra azonban még csak igen kevesen fordítanak energiát, hogy a hajukra is gondoljanak ebből a szempontból is. Pedig bizony igen nagy igénybevételnek van…..
Sziasztok, Viktor vagyok a Nánási-Discreet kampány fodrász-szakértője.Ezentúl én is heti rendszerességgel fogok blogbejegyzéséket írni „hajas” témakörben. Palihoz hasonlóan, én is sok emberrel találkozom a munkám során, és szintén beszélgetek velük, legfőképp a…..