Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Dina

19 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Univerzális érvelési technika ostobáknak Elég gyakori, hogy azt tapasztaljuk, embertársaink panaszkodnak, és szidják a teremtőjüket. Nem, most nem arra gondolok, amikor az a téma, hogy miért alakult így az életem. Most arra gondolok, amikor az adottságaikat reklamálják: Túl…..
A Dina 2010.07.24 16:24:20
@MISTER:

Kérdés:
Ha valaki pillanatok alatt "darabokra tud szedni", és "negyvenféle módon tud bizonyítani", akkor biztos, hogy nincs igaza?

Ha azt érzed, hogy az igazat adással megfutamodtál, akkor nyilván késztetésed lett volna, hogy meggyőzd.
Mi ennek az akadálya?

Ezzel akkor van gond, ha te nem szereted kifejteni a gondolataidat. De nyilván akkor nem kommentelnél blogokat, ha ez így lenne.
A bloggerek 7 típusaLélektani elemzés és tipológia következik, mely a bloggereket osztja fel annak alapján, hogy milyen mozgatórugó alapján publikálnak új bejegyzést.Tematikus BloggerŐ felismerte, hogy sokat netezik, és mindehhez még van valamilyen idegi becsípődése is. Merthogy…..
A Dina 2010.07.21 15:00:26
@Haynau:

Szerinted a történtek után merek én egyedül kategorizálni?

Most oltott le Mage, hogy, ha benézem, mint a Sebtolvajt, akkor kikéri magának a saját kategóriáját.

Szóval ezentúl a jelölteknek szavazáson kell átmenniük.

Nos, kedves mindenki?
Haynau?
A Dina 2010.07.21 15:02:50
@különvonat:

Matematikailag lehet, hogy igazad van, de ha érdemben ennyit tudsz csak hozzáfűzni a társalgáshoz, akkor inkább hagyjuk.
A Dina 2010.07.21 22:39:25
@Alina78: Látnád ezt a kezelőfelületet belülről. Megírom a bejegyzést, és kétszer annyi ideig formázom. Nincs betűméret állítási lehetőség sem. Már HTML kódokat tanulok, mert csak az segít rajtam.
Szóval sorszám off.

Az RTL Klubot nem merem megkattintani. Lejöttem róla sok éve. Odamennék kíváncsiskodni, hogy hol tart most a sorozat, és percek alatt visszaszoknék. Úgyhogy inkább csak a szívem melengeti a segítőkész link.
Dina Valódi Tanácsai Férfi munka 2010.07.02 22:52:00
 Férfi munka (trilógia) (Ez igazából három bejegyzés egy füst alatt. Ha fárasztó számodra, olvasd egyesével.) Gyerekkor Egy asztalosüzemben nőttem fel. Ez úgy történhetett, hogy amíg anyukám külföldön énekelt, addig a nagyszüleim neveltek falun. Ennek…..
A Dina 2010.07.07 01:33:28
A Dina 2010.07.15 16:06:12
@Matiz:

A haszongépjárművek házilagos javítása későbbi működtetés közbeni balesetet okozhat. Javasolnám, hogy fordulj szakemberhez.

www.pannontarg.hu/index.php/hu/kapcsolat
 Hogyan szerezzük meg a konkrét kiszemelt pasit? Előfordul, hogy a pasival elakad a szerelmi szál. Olyannal, akiről amúgy tudod, hogy tökéletesen összeillenétek. Akár az idők végezetéig is tökéletes lehetne a párkapcsolat közted és közte. Mástól úgysem kapná meg,…..
A Dina 2010.07.10 14:07:25
@_DelMare_:
Elárulok egy titkot. A bejegyzés lányokra van kihegyezve, ám a mögötte meghúzódó gondolat univerzális. Nagyon kis módosításokkal ezt a bejegyzést megírhatom úgy is, hogy férfiak érzéseiről szól, és a folyó túloldalán, magára ismerhessen az ember fia.

"én építettem meg neki a csatlakozást vissza a pályára azzal, hogy kigyógyítottam a depiből a csaját - miközben ő maradt ugyanaz az az axe-aktás barom"

Diagnózis a történetedre:

Harmadik eset.
A lány nem tudja, hogy mi a jó neki.
A Dina 2010.07.11 02:29:57
@Alina78: Szerintem az már siker, hogy csak minden második szmájlit teszed oda. Ebből is látszik, hogy fontos számodra, hogy a közeg, akinek írsz, értékelje a hozzászólásod. Ilyen kommentelőkre van szükség.

@_DelMare_: Itt meg a szmájlizós fekete bárány, akit a körömlakkfalvázásért kénytelen vagyok elsimerésben részesíteni.
És persze hogy egy művelt férfi olvas ellenzéki lapokat is.

@mage.hu:
Ez is ott van a bejegyzésben. Tudod, amikor "félénk a pasi".
Fél. Aha.
 Repülő bugyik, gerjedő nők Ha még egy AXE reklámot meglátok valami linkben, vagy e-mailben, hogy úgymond „ez mekkora nagy”, én komolyan mondom, hogy kimegyek abba az AXE gyárba, és felrobbantom őket marketingosztályostul.Kedves AXE!Nem poén. Rohadtul nem. Elsőre…..
A Dina 2010.06.20 22:38:30
@_DelMare_: Tessék szíves lenni tartani a színvonalat. (Vagy vicces, vagy okos komment.)
A Dina 2010.06.21 00:11:52
@_DelMare_: Rossz hírem van. Se nem szellemes, se nem okos, csak arról ad tanubizonyságot, hogy nem érted.

De nem kell engem mindenkinek érteni. Tízzel ezelőtt írtam, és most már tartom magam hozzá:

"dina.blog.hu 2010.06.17. 01:39:41
@_DelMare_:
Én annyit tudtam tenni, a jobb megértésed érdekében, amit az előbb olvastál. Sajnos nem áll módomban tovább magyarázni, hogy miként kell értelmezni azt, ami a bejegyzésben, és az értelmező kommentben oda van írva. Bár megtehetném.

Vigaszul egy személyreszabott jó tanács:

Ne olvasson Dinát, aki nem érti Dinát. "
 Mi az igazán fontos a nőnek? Anyukám azt tanította, hogy aki engem nem bántott, azt nekem sem szabad bántani. (Ebből már egyedül raktam össze azt, hogy aki viszont igen, azt üssem, ahol érem.)Már gyerekkoromban sem tudtam megenni a húst. Talán a nagyinál kezdődött,…..
A Dina 2010.07.07 14:52:20
@I-von: Na tessék. Kiderül, hogy a fiúk előbb kezdték a szépészeti sebészetet, mint a lányok. Azt hittem, hogy a minta, akiket ismerek, nem reprezentatív. Aztán kiderül, hogy de.
Hiúság, Férfi a neved.
A Dina 2010.07.07 15:33:00
@James86:

Ne mártírkodj itt nekem. Csak a nők miatt. Aha.

Az a cél, hogy egyre több nőnek tetsz. Ezáltal megnőljön az önbizalmad. És meglegyen a lehetőséged, hogy a neked legjobban tetszőt tudd kiválasztani a felhozatalból. Teljesen önérdekről beszélünk.

És roppant helyes stratégia. Mint a tanácsból is látható, én is így csinálom. Aki másképp csinálja (és belemenekül a lelkek egymásra találása című baromságba), az pancser.

Csak hülyén veszi ki magát ez a mártír magyarázkodás, hogy a "másik nem miatt".
Faszt.
Jól felfogott önérdekből.
A Dina 2010.07.07 16:54:41
@James86: Szóval úgy gondolod, hogy ha rámbizonyítod, hogy karitatív okokból fektetek energiát a külsőmbe, akkor hirtelen igazad lesz?

Nem, sajnos nem lesz.

Kizárólag önérdekből teszem (úgy mint te). Ha mindeközben megvalósul, hogy tetszem olyanoknak is, akik nekem nem, és nekik ez jó, akkor ez egy pozitív mellékhatás. Más kérdés, hogy tényleg jó-e az nekik. De nem nyilatkozhatom az ő nevükben. A magaméban viszont igen.

És ebben a témában (vonzerő turbózása mögött meghúzódó motiváció) magabiztosan kijelentem más nevében is, hogy miért teszi. Amíg valaki nem hoz valami ütős, és hihető ellenérvet.
 Gyengébb nem A Medián veri a mellét, hogy ő megmondta, már réges-régen, hogy bizony a nők is interneteznek legalább annyit, mint a férfiak. Medián-webAUDIENCE:„Az ezredfordulón még úgy tűnt, hogy a világháló döntően a férfiak játszótere lesz, azonban hamar…..
A Dina 2010.07.02 17:17:04
@2future4you:

Azt mondod, hogy sokféle terület van az életben, és sokféle erő létezik, minden nő másban erős, és másban gyenge.

Hát ha valami, akkor ez igazán általános megfogalmazás. Ám igaz. De nemcsak a nőkre. A férfiakra is.

És akkor már megint ott vagyunk, hogy mennyire nyomorék a "gyengébb nem"-ezés.

(A szmájliról ma még nem kell leszoknod, maradhat.)
A Dina 2010.07.02 17:48:10
@2future4you:

" erős nő életében is eljön az a pillanat/időszak, amikor boldogan lesz "gyenge". "

Hát perszehogy.

A bejegyzés leginkább arról szól, hogy az erő és a gyengeség az élet számos területén megnyilvánulhat. És ma már avitt az izmozós "gyengébb nem" kifejezés.
   Oltsunk banki ügyintézőt Budapest Bank, hivatalfejű fiatal pasi öltönyben, nagy banki öntudattal ül asztala mögött.-Jó napot kívánok! Miben segíthetek?-Jó napot! Kérem vissza a pénzem.-??? (A fejére volt írva, hogy kikéri magának ezt a slendrián…..
A Dina 2010.06.29 22:58:33
@_DelMare_:

És te is értetted, hogy én mire akarok kilyukadni?

(((Akkor jó.)))
A Dina 2010.06.30 00:13:24
@_DelMare_:

Ajjaj. Újra nyílt az AXE-akta. És ez az én hibám.

Most már aztán tényleg válaszolok, de kérem utána visszazárni az akta fedelét.

Szóval:
Jelöljük meg az A-t.
És vegyük észre, a jó tanácsban előroduló "mindig" szót, és ezzel együtt adjunk igazságtartalmat a B verziónak.
Vagy ne adjunk, csak csukjuk vissza az akta fedelét.
A Dina 2010.06.30 00:34:42
@_DelMare_:

Szeretem, hogy lehet veled beszélni.
 Nő és fociszenvedély? És akkor Laci a 8. randin azt mondta:-Most már ideje lenne képbe kerülnöd fociban.- (Dina agyán átfut a felháborodás, és már a nyelve hegyén van, hogy megkérdezi a másikat, hogy mitől ment el az összes esze. Közben érzi, hogy az elhangzott mondat…..
A Dina 2010.06.22 00:20:09
@smartdrive:

Ja.

Úgyhogy jól nézd meg ahogy a blogom most odaírja nicked, mert többet ezen az oldalon nem látod.
A Dina 2010.06.28 14:36:31
@mage.hu:

Egy igazi gólt lőttek a vébén. Azt pont a Braziloknak. Dicső tett.

Mindenesetre aggodalomra ad okot, a Népi Korea azon tulajdonsága, hogy csak egyszer lő. Tekintve, hogy atomhatalom.
A Dina 2010.06.29 01:17:53
@_DelMare_:
Az előző hozzászólásod alapján tűnhetett volna úgy is, hogy azt kell elmondani.
De nem.
Van, amikor megéri reménykedni.
 Kik fordítják a filmeket? Hát leginkább azok, akik ugyan tudnak angolul, de magyarul nem. Illetve minden angol szónak tudják az első jelentését. Ezeket mondattá fűzik, és ami így kijön, arról azt hiszik, hogy az magyarul van. A leggyakoribbMár gyerekkorom…..
A Dina 2010.06.23 18:45:57
@aeon flux:
Látom, hogy te tudod, hogyan működik. Akkor arra kérlek, hogy kezd el levezetni nekem szótagszámostul a három példát.

(Indokolt kérés, ha már másodszor jön fel ez a baszom nagy szinkrondramaturgiai szakmai főérv, ami lehetetlenné teszi a magyar nyelv helyes használatát, ami amúgy menne ám a fordítóknak csak a szótagszám...)

Szóval te már ilyeneket mondasz, hogy attól tartok, nem tudtalak felhívni, meg 3 órán belül találkozunk, meg papírokat hordasz magadnál. Sajnálattal hallom.

Hát nincs senki a környezetedben, aki szólna, hogy hogyan is mondjuk ezt magyarul?
A Dina 2010.06.24 20:28:01
@evidens: A bejegyzésben egyetlen egyet említettem, ami terjed. Aztán mindenki ezen lovagol, és általánosít, hogy ezek terjednek. Rohadtul nem terjednek.

Vagy hallottál már magyar titkárnőtől olyat, hogy "attól tartok, nincs bent"?

Vagy te azt mondod, hogy "2 órán belül" találkozom Gézával?

Csak a papír. A többi nem terjed, de fog, ha konzekvensen hülyén mondják a filmekben.
 A bennem élő sorozatgyilkos Randi szezonban gyakran élem át, hogy különböző helyeken néznek, sőt bámulnak azok a férfiak, akiknek bejövök. Többségével nincs egyezés, de ritkán van, hogy stimmel. Mosolygok. Úgy teszek, mintha ott lenne dolgom. Semmi történés, de még…..
A Dina 2010.06.23 11:19:58
@Haynau:
Áh, vizionáltál nekem egy gátlásos, de amúgy ruhaletépős sorozatgyilkost. Aki bátran beszól.

Reális elgondolás.
A Dina 2010.06.23 11:28:27
@Haynau:
Szegénynek nem túl sok áldozata lehet ezzel a pók stratégiával. Férfiakhoz elenyésző mennyiségben mennek oda a számukra vonzó nők, mint fordítva.

(A kiegészítésben van a lényeg.)
A Dina 2010.06.23 11:49:03
@Haynau:

Látod, ennek érzem realitását.
Elege lett belőle, hogy neki kell odamennie a nőkhöz.

De akkor miért azokat nyiffantja, akik végül odamennek?
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
Dina Valódi Tanácsai Fotelérzés 2010.06.14 13:26:00
  Fotelérzés Van az úgy, hogy az embernek szüksége van arra, hogy belelovalja magát egy érzésbe. Csak úgy, mert épp ráér. Vagy inkább, mert nem ér rá. Mert például volna egy munka, amit semmi, de semmi kedve elkezdeni. Mert ugye, mennyivel jobb egy fotelban ülve…..
A Dina 2010.06.21 16:51:09
@Abiság: Még szerencse, hogy összejárok Médzzsel, és be tudom bizonyítani, hogy ez a valóság létezik.

És persze attól, hogy te másképp nevezed, még lehet a te valóságodnak, és az enyémnek közös metszete.
Praxis Fáj bazdmeg 2010.06.20 09:50:00
Sziasztok, Az én sztorim átlagos lehet, nem vagyok rákos, nem veszítettem el egyik végtagomat sem, szerencsém van. Azonban az orvosok hozzáállása rutin műtétem során hagyott némi kivetnivalót maga után. Három hónapja operáltak. Nem szívműtét volt vagy ilyesmi (csak hogy a…..
A Dina 2010.06.20 22:41:18
@hrcs_123: Ajjajjjaj. Nem illene megkérdezni előtte, hogy vállalja-e?
A Dina 2010.06.20 23:08:38
@szabidoki: Ez vagányul hangzik, de lássuk be, hogy nemcsak a berendezés méretétől, hanem az ing hosszától is függ.
A Dina 2010.06.20 23:11:05
@szabidoki: A kommentelésnél figyelembe kell venni, hogy nem kell mindenkit figyelembe venni.

(Off: Én a szavazást adófizetéshez kötném.)
 Az Ördöggel randiznék Női oldalról nézve sok típusa létezik a férfinak. Van, amelyik maga az Ördög. Na én vele szeretek kezdeni.A játék neve sakk. Az első találkozáskor kezdődik a játszma. A táblát én hozom, és a bábukat is. Nagyon szép készletem van. Kinyitom a…..
A Dina 2010.06.16 15:39:30
@Stuntman Mike:
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni.
Sajnos pont az elején nem áll módomban elmondani, hogy mire vágyom, mert az csak azt eredményezi, hogy az illető eljátsza azt a férfit, akit keresek.
Miközben ő meg másmilyen. Ami szintén jó lesz majd valakinek, aki őt keresi. Én inkább továbbállok ilyenkor.

Az egymásratalálás utáni későbbi szakaszban viszont (vesztére) meg fogja tudni, hogy mit szeretnék.
A Dina 2010.06.17 14:23:31
@randomburvi:

Ja a sörös a kedvencem. Az egy érdekes sakkállás. Lehet, hogy az ember azt érzi, hogy legalább van 90 perc nyugalma. Ha meg több izgalmat szeretne ebben a 90 percben, akkor be lehet ülni mellé ilyeneket mondani:

Istenem, hogy milyen helyes ez a csatár!
Ú, de gonosz volt velük a bíró.
Elmagyaráznád a lest?
(És szándékosan, fél óra magyarázás után sem kell érteni.)

Ezt egyszer lehet megcsinálni.
Onnantól otthon, vagy a haveroknál nézi.
A Dina 2010.06.20 17:56:17
@randomburvi:

Próbálj kreatívan hozzáállni.
Például drukkolhatsz rajta, hogy milyen gyorsan rakják össze.

És itt is lehet értetlenkedni jó hosszasan, minden nyilvánvalóra rákérdezni, hogy addig se tudja nézni, amíg válaszol.
Majd a műsor végeztével mindent megérteni,megköszönni a válaszokat, és kijelenteni, hogy ez uncsi volt.

(csak az a baj, hogy hiába próbálom elképzelni, ahogyan ezt nyomod, nem megy)
 Mi a teendő, ha a melledbámulja?Ugye milyen zavarbaejtő amikor ezt csinálják?Különböző helyzetekben, baráti társaságban, üzleti tárgyaláson mindannyian átéltük már, hogy amikor éppen beszélünk valamiről, és teljesen indokolt, hogy minket nézzenek, akkor a férfi nem…..
A Dina 2010.06.17 14:53:56
@randomburvi:

Dina mélyen meghajol, hogy kifejezze tiszteletét a helyzetkezelésed előtt.
A Dina 2010.06.18 04:59:39
@Androidus:

Kedves Androidus!
(Jó, hogy jöttél.)

A dekoltázsom rendeltetésszerű használata, a nézés (!). Ezt nem tekintem kezelendő problémának.

Kezelendő problámává akkor válik, amikor eljut a nézés (ami akkorra már bámulás) arra a pontra, hogy elindul a férfifejben a pornó.

Illetve még ekkor sem válik kezelendő problémává. Csak akkor válik azzá, amikor én is értesülök arról, hogy pornóvideó forgatás folyik a másik fejében, az én főszereplésemmel.

És nyár van. Nem lehet begubózni nyakig.
Mellesleg, illetve nem mellesleg, télen, garbóban ugyanezt át lehet ám élni.

De, ha akarod, adok róla ki hatósági bizonyítványt, hogy kulturált férfiak is tudnak rajongani a dekoltázsért.
A Dina 2010.06.20 17:42:27
@Androidus:

Ha van férfi, aki megérdemli, az te vagy. Már csak a blogod alapján is.
 A bepasizás szabályaicsajoknak 1. Mint a címből is látszik, ez bizony egy sorozat lesz. És jó hosszú.Kit is keresel?Tudnod kell, hogy mi az, amire igazán kattansz. Azt hiszed, hogy tudod, de szinte biztos, hogy nem.Vegyük át a szokásos paramétereket, amiről minden nő…..
A Dina 2010.06.20 17:42:07
@pollio:

Egyfelől ugye ez a dolog Diogenésszel közismert tény. A másik közismert tény, hogy nem volt teljesen százas az ürge.

Veled ellentétben, aki pontosan tudod, hogy a pénz boldogít, mert nem adod nekem.
 Hogyan higgasszuk le azidegileg túlpörgött férfit? Kapom az e-mailt, amiben erőszakmentes kommunikáció tanfolyamra invitálnak. Most azt hagyjuk, hogy az e-mailt a kutya sem kérte tőlük, hanem erőszakosan belenyomták az olvasatlan leveleim közé a…..
A Dina 2010.06.20 05:07:11
@Alina78: Hát persze. De valami kellemes helyre ám!
A Dina 2010.06.20 14:05:29
 Vannak ezek a tanácsadó blogok. Mert ez a trend. Akik indítják, azt hiszik, hogy majd odamegy a nép tanácsért.És láss csodát: a nép tényleg odamegy. Aztán, ha már ott van az ember tanácsért, akkor meg össze-vissza irkálnak neki mindenfélét, amiből nehéz kihámozni a…..
 Anyám tyúkja  Adtam anyámnak egy tyúkot.Természetesen nem tyúk volt, hanem egy szívesség, de most az egyszerűség kedvéért nevezzük tyúknak.Mesélem a történetet telefonon. Monológ következik: „És akkor mondja anyám, hogy a tyúkot ledolgozná nálam.…..
A Dina 2010.06.18 05:06:20
@szőkeluca:

Luca olvas. Örülök.
Már csak pár óra és 44 év után újra pályára lép világbajnokságon a Koreai NDK csapata! Ebből kifolyólag hirdetnénk meg az induló versenyt, hogy méltóképpen tudjuk fiainkat a győzelem útjára segíteni. A kommentelő elvtársak segítsége így felbecsülhetetlen segítségű…..
A Dina 2010.06.17 03:27:31
Olyan nincs, hogy lusta ember. Ez is egyike azoknak a jelenségeknek, amiket ellátunk szavakkal, de mögötte nincs semmi, vagy nagyon nem az van, amire használjuk. A lusta ember...egy kreatúra, és persze mint minden kreatúrának ennek is funkciója van. Ebben az értelemben persze létezik. A…..
A Dina 2010.06.15 08:37:42
@worker: Az is társas kategória, amikor két ember él benned. Az egyik akarja a mosogatást, a másik nem. Na így a mosogatni akaró részleg lelustázza a fotelban ülőt.

(Arról már nem is ejtek szót, hogy a "takaríts már ki" kezdetű belső hangot gyerekkorod óta cipeled magaddal, és anyád szól ilyenkor. A kör bezárult, ott vagyunk a társas kategóriánál. Full egyedül is.)
”Vonakodva mertem csak vele menni az utcán, mert szörnyen nevetségesen mutattunk egymás mellett” - Adott egy nagyon magas fiú, egy alacsonyabb csaj és egy forró délután szájból-szájba vándorló rágógumi. Kell-e több egy jó kis kötetlen hancúrozáshoz? De mi van akkor,…..
A Dina 2010.06.14 15:54:15
@worldpeace: Várjál csak. Ha szereted a sört, akkor azt javaslom higiéniai okokból, hogy inkább azt kérj. És ne használt rágót.
A Dina 2010.06.14 15:58:18
@worldpeace: Én azt sem tudom, hogy te milyen nemű vagy. De ezzel a nickkel tutira bevonzod majd a pasikat. Van ugyanis egy kis szépségkirálynő fílingje.
A Dina 2010.06.15 00:15:58
@worldpeace:
"A férfiakat elsősorban az intelligencia és a lelki tökéletesség vonzza!"

Igen. Néha fél füllel szoktam is hallani őket, ahogy egymásnak mondják:
-Nézd azt a nőt, milyen intelligens.
-Apám, messziről látszik rajta, hogy a lelke is tökéletes. Ő kell nekem.
-Kopj le. Én láttam meg előbb.
„Kiugrik egy bokor mögül Joci, bottal a kezében és elkezd ordibálni” - amikor a féltékenység már rögeszmévé válik egy srácnál filmszerű események áradatát indíthatja el. A csaj végre kiadja az útját egy kissé flúgos srácnak, ám a szakítás mégsem választja…..
A Dina 2010.06.13 14:24:02
Hogy miért épp erre a hozzászólásodra reagál egy nő, aki 190 felettiekre gerjed?

"komolyabb kapcsolatnál meg abban is reménykednek, hogy a fickó génállományának köszönhetően legalább a gyerekek nem lesznek mélyek. Persze az utóbbiról nem illendő beszélni, hivatalosan az 'ellentétek vonzalmáról' van szó."

Ha ezen csodálkozol, akkor nem tudok segíteni. Eredetileg gondoltam, segítek megérteni a nőket, amiket a kommented alapján oly kevéssé értesz. A nőket, akik nálad magasabbra kattannak, még akkor is, ha szerinted melléjük alacsonyabb való. (Mégis mekkora? Olyan 181 cm-es?)

Mert igenis elhanzott a szádból, hogy mekkora való. Csak nem centiben, hanem élcelődésben. Miért is zavar ez téged ennyire?

A másik, ami úgy látom nehezen megy be a fejedbe, ha valaki pontosan tudja, nyíltan vállalja, hogy milyen az esete, és az nem te vagy.

"Egy érzéseket ilymódon centizgető /dekázgató nő szerelme számomra semmit nem jelentene, akár Pöttömpanna, akár átlagos termetű az illető."

Most tényleg azon gondolkodsz, hogy ha 190 magas lennél, és ennek alapján beléd szeretnék, hogyan küldenél el a francba, mert nem elég minőségi a szerelem, amit irántad érzek?

Ehhez gratulálok. Gondolkodj rajta még egy kicsit, jót fog tenni.

A segítőkészségem persze még mindig áll. Vegyünk egy példát, amiből jobban megérted. Nézzük meg férfioldalról, ráhúzom egy tipikus férfikattanásra, azt amit írtál:

Az a pasi, aki a nagymellű nőkre kattan D kosár környékén, szerinted ezt azért teszi, hogy kompenzálja az ő A kosaras mellét? És abban reménykedik, hogy az utódok nagyobb kosármérettel születnek? És ezt az egészet az ellentétek vonzásának hívjuk, ha szépen fogalmazunk?

Látod már, hogy mekkora marhaságokat írtál a nők magasság iránti vonzódásáról?

(Mellesleg megjelenési magasságom 176.)
A Dina 2010.06.13 21:39:30
@Father Justice:

"Ha ENNEK ALAPJÁN szeretne belém, hiába lennék 195 cm, bármikor jöhetne egy érdeklődő 202 centis, és máris megszexuálta az ördög az egészet. Ez a típusú szerelem, úgy ahogy van, igen sekélyes érzelemvilágról tesz tanúbizonyságot."

Ja, hogy te úgy gondolod, hogy csak sekélyes kapcsolat lehet az, amikor a testi vonzalom a kapcsolat kiindulópontja?

Akkor sajnálom az egész elmagyarázási kísérletet. Nem akartalak összezavarni. Bocs.

(Nem fogod érteni soha. )
A Dina 2010.06.14 13:45:39
@Kytia: Bizony.