Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hokianyu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bp. Stars, majd a Vasas Bp. Stars Mol ligás csapatát működtető gazdasági társaság a Budapesti Sztárok SE kritikussá vált finanszírozására tekintettel a 2010/11-es szezontól a Vasas SC szakosztályaként indítja csapatát az OB I.-ben és a Mol Ligában, olvastuk az új finn…..
Hokianyu 2010.08.03 10:24:26
@fakukac20: Az elnökség nem összetartja, hanem éppen most zilálta szét a gyerekeket és edzőket!!
Az gondolom elég világos, hogy nem a szülők ködösítenek! Miért kell mindig az információra várni, ha nincs mit takargatni és nem kell taktikázni?
Csütörtökön tartotta rendes és egyben tisztújító közgyűlését a Budapesti Sztárok Sportegyesület, közhasználatú nevén a Bp. Stars. A két éve felnőttcsapattal bővült utánpótlás-nevelő egyesület az utóbbi időben számos belső problémával küzdött, ezért a hírek…..
Hokianyu 2010.06.08 13:14:51
@csillagok:

Remélem,hogy igazán bölcs döntés született! Sok hokis palánta helyzete lett most nagyon bizonytalan, ha hinni lehet a Stars háza táján keringő pletykáknak. Sok-sok kitartást kívánok az előtted álló problémák megoldásához! Azt hiszem, hogy sok szülő nevében mondhatom, hogy minden tőlünk telhető segítséget megadunk, hogy rendeződjön ez a helyzet. Ehhez az kellene, hogy odaálljon és vállalja fel, hogy tájékoztatni kell mindenkit a kialakult helyzetről.
Hajrá Stars!!!
Hokianyu 2010.06.08 15:26:18
@Startrek: Szerintem azzal mentené meg, hogy marad és kiáll mellettünk :)
Hokianyu 2010.06.09 07:25:54
@gumikigyo: Jó reggelt! Pont ez a baj, amit Te is írsz. Kering sokféle pletyka és aki egy körön kívül esik csak kapkodja a fejét, hogy mi történik, mert nincs elég információja. Csak egy ártatlan kérdés: a probléma kiinduló pontja a jégcsarnok műszaki vezetése és a Stars vezetése között van?