Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyedmaroz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyiért a hülyének is, reméljük sikerül eladni maradék három akciós helyet is! /via v/ ..
Egy kis politikai bulvárhír így a dögmeleg délután kellős közepén, az uborkaszezon elején. Novák Előd a parlamenti büfében azt tudta meg Wittner Máriától, hogy Kubatov Gábortól tudja, hogy Biszku Bélának 640 ezer forintos a nyugdíja. Mindezt annak kapcsán kotyogta ki, hogy a…..
gyedmaroz 2010.07.01 08:06:18
"Egy utolsó, hazug, senkiházi Veres Janit sem bírnak megfogni, nemhogy Biszkut."

Erre azért ne kössél nagy összegű fogadást, az igazságszolgáltatás malmai nem 3 hét alatt őrölnek.

Kedves Zero, Laspalmas!

Néhány megjegyzést leírnék nem ellenséges szándékkal, ne vegyétek kötözködésnek de:

Az utóbbi pár hétben blogbejegyzéseitek hangvétele kezd olyan liberális hangot megütni ami eddig itt nem volt tapasztalható, kezdve szerencsétles scmidt(tt)ezéseitekkel, most a vasútazással, előtte orbánozás.
Divat manapság az élőfába is belekötni és mindenben a rosszat feltételezni, így volt ez 90-ben 1998-ban és most 2010ben is. Az indexes worluk, szily féle vonaltól ez a mentalitás sosem állt távol, már a sajtóhírek tálalásánál is tetten érhető ez a fajta elfogultság és keménykedés.

Engedtetssék meg : Schmidt Pál lehet jó köztársasági elnök, mint ahogy Árpi bácsi a Patkány 10 éven keresztül képes volt szdsz alapítóként eljátszani a pártfüggetlent, Fónagyék lehetnek vasútvonal visszanyitók, csak az a probléma olyan rossz az ország helyzete hogy nem lehet egy mozdulattal visszaállni a normál működésre. Az elszámoltatás hiányán gúnyolódni a kormányváltás után pár héttel gyerekes dolog, nyugodjatok meg a folyamatok a háttérben már elkezdődtek és idő kell amíg az igazságszolgáltatás elé kerülnek. Nincs statárium és rögtön ítélő bíróságok.

Kicsit lassítsatok, ne álljatok be az index fősodratába mert ezzel a lényegetek fog elveszni.
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
gyedmaroz 2010.06.18 12:16:05
Nehéz elfogadni ha nem az szdsz típusú szélsőséges párt az aki meghatározza a médiát.

Nehéz elfogadni a másságot ha az nem a nekünk tetsző.

Nehéz a liberalizmus ha a devianciát nevén nevezik.

Nehéz elfogadni az ellenvéleményt azok után hogy a Magyar Képmesékbe volt lehetőség szennyezni a televízió néző emberek értékrendjét.

Nehéz tudomásul venni hogy a szélsőséges kirekesztő véleményt nevén nevezik.

Remélem lesz olyan magyar képmesék sorozat ahol elmagyarázzák hogy miért fontos rendszabályozni állami eszközökkel pusztító a kontrollálatlan liberalizmust.

Remélem ki fog derülni hogy a szélsőséges a piac mindenhatóságát hirdető politikusok, újságírok az utóbbi években micsoda monopóliumok élén ültek ahol az egyetlen rendező elv a politikai kapcsolat.

Legvégül egy jó tanács: Az ostobaságot nem kompenzálja a kirekesztés. Amit a Hír TV, MNO, magyarhírlapról írtál barátom ez egy tőről metszett szabad népes politikai komisszár szöveg. Érdekes hogy a szellemiség úgy is tud adaptálódni hogy nem is éltél a pártállami diktatúrában.

A Ron Werberi gyűlölködést nem tudod abbahagyni, lassan bekerülsz a várkonytiborok és az biszkubélák egyre szűkülő de annál hangosabban szűkölő hordájába.

Árpád önmegsemmisítésed egyre gyorsabb fokozatba kapcsol, ideje lejönni az elefántcsont toronyból és esetleg szóba elegyedni napjaink emberévél. Liberális szellemi őseid napja leáldozott és ha így folytatod neked sincs már sok vissza.

Kezdesz hasonlítani egy olyan vírushoz akit kémcsőben tartanak mint egy kihaló faj egyik utolsó aktív példányát mutogatják.

Nincs már szükség védőoltásra.