Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fedrőcz

54 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ági, Anna, Dóra Te disznó! 2011.09.24 22:18:20
Hogy-me-ré-szel-ted? Hogy rohadj meg! Legyél alkoholista, legyél drogos, járjad a kocsmákat életed végéig, mint tetted azt tegnap azzal az elsős csajjal, láttalak, most éppen az ő fülébe duruzsoltál és felé voltál hajolva, mint egy nagy görbe kérdőjel.Hát ennyit jelentettem…..
Ági, Anna, Dóra Gabi 2011.09.06 22:04:14
Ő, mint már említettem, vörös hajú, nem az a mély rézvörös, mint a Csabikáé, hanem inkább olyan zsemlevörös, vörösesszőke. És kb. 2 méter 50 centi magas lehet, mindenesetre nyakfájdalmat kapok, ha a szemébe akarok nézni.Azt is megfigyeltem, hogy ő is gyakran elvörösödik,…..
Gabi, Gábor, Gábor, Gabi...Na tehááát úgy alakult, hogy - nénda! - együtt láttuk meg egymást a tüdőizélő szakrendelésen, vagyis még lent a lift előtt. Hogyisne, hisz a bejárat előtt akadtunk össze, csak én úgy tettem, mint aki nem látja, csak aztán úgy lelassultam, hogy…..
Ági, Anna, Dóra Évnyitó 2011.09.02 11:38:00
Hogy fordulna fel az egész iskola, utááálom. Fakt se lesz egy ideig. Kint kellett ácsorogni az udvaron az évnyitón, míg az igazgató felolvasta a kegyes szöveget. Amúgy amikor a Kisadysok álltak glédában,  valami barom almacsutkát dobott a tömegbe a másodikról, ezért az egész…..
Ági, Anna, Dóra Az én szobám 2011.08.29 21:09:49
Kicsi. Belefér egy ágy, egy asztal, két összetákolt Garzon-elem szekrénynek. Ellenben kék függöny lebeg itt nekem szembe, ahogy írok. Ha jön valaki barátném, Bridget vagy Anna, az ágy végében foglal helyet, jobb híján. Viszont ha itt hangzavar van, Luci is azonnal bekívánkozik.…..
Ági, Anna, Dóra Utána 2011.08.29 20:50:46
Hát komolyan... én már azt hittem, nincs egy normális fazon se égen, se földön. Képzeld, ez beszél! És nem akarta fogdosni a kezem. Én szerettem volna megfogni az övét, de nem mertem. Ennek se látszik a szemöldöke, meg a szempillája sem, oszt mégis jó fej. Csabika is nagyon…..
Ági, Anna, Dóra Anyúúú! 2011.08.29 20:40:15
Kéépzeld, igen, meghívott moziba. Ő, ő, a Gabi! Hogy már nem a Csabi? Hát van ilyen. Hát az tökhülye volt az a gyerek, sokkal többet néztem ki belőle, mint ami benne volt. Hát igen, ez szívás. De főleg nekem, mert ő már rám sem hederít. Mérgemben megmondtam neki, hogy soha nem…..
  (Mirigyes Pereszlény fiskális szemléletű okl. közgazdász aktív közreműködésével)     Érdeklődéssel figyelem azt a termékeny vitát, amelyet politikai elitünk az államadóssággal kapcsolatos kérdésekkel összefüggésben méltóztatik folytatni. Érdekes dolog ez…..
Fedrőcz 2011.08.26 13:10:11
@Paranoid Android2: hö-hö-hö, mindenesetre a humorod nem illeszkedik a Kormányéhoz, ez kétségtelen...
Fedrőcz 2011.08.26 13:21:56
@Paranoid Android2: továbbá még öniróniád is van... hmmm...
Az előző bejegyzés meglepően komoly visszhangra talált. Egészen váratlan helyekről kaptam reakciókat, a kommentárok szokatlanul széles skálán mozogtak. A legtöbbet mégis egy újraolvasott könyv, egy politikai regény segített: a Primary Colors (magyarul: A piszkos kampány), amely…..
 Az oktatási kormányzat szentül hiszi, hogy birtokában van az egyedüli igazságnak, ezért aztán nem igen érdekli sem a  valóság, sem azok, akik szembesíteni akarják vele. A problémák megoldását inkább a múltban keresi: kevesebb autonómia, kevesebb középiskolás és…..
Fedrőcz 2011.08.20 17:22:16
Az ember a gazdaság szféráihoz közel, sőt, talán mondhatom úgy is: abban dolgozik. Ez a szerző, vagyis én. Az ember azt gondolja, így a 40 táján, hogy már látott sok mindent, de mégis, a politika és a "nép" kapcsolata nem olyan mint a tenger, vagyis hogy tudjuk mi az, de a…..
Fedrőcz 2011.08.19 17:08:34
Ági, Anna, Dóra Utazás 2011.08.10 12:00:00
"Buli lesz! - örvendeztünk. Zsófi néni meghívott minket New Orleansba, mivel a legutóbbi kiállításáról sokat kaszált. Vele mindig úgy találkoztunk, mintha utoljára látnánk egymást, 73 éves volt, és már műtötték agydaganattal. De azért aktív volt, mint anyám összes…..
Ági, Anna, Dóra Megőrülök 2011.03.12 01:48:04
Megőrülök, megőrülök, már meg is őrültem. Azt állítja, hogy a szerelemtől nem tud beszélni. Micsoda marhaság. Megírta, kibökte, és sajnos akkorát röhögtem, hogy azonnal megsértődött. Közben rájöttem, hogy nem is tetszik, mert nincs szemöldöke. Ellenben ragaszkodni KELL…..
a Hülyéje, hogy legszívesebben én úgy csapnék hozzá egyet, hogy leesen a feje. A játékban küldte, ráadásul ilyenkor illik viszononi. Jó sok protokolláris kötelezettség van már a nyakamban a játék miatt.A Hülyéje, hogy borítsa be az aranybánya a hülye fejét! Fulladjon meg az…..
Ági, Anna, Dóra Folytatás 2011.03.10 12:55:00
Na szóval az én jelentéktelen és ronda személyem körül forognak a konfliktusok a családban. MINDIG én vagyok az oka a veszekedéseknek, a szüleim közti elkeseredett vitáknak, üvöltözéseknek, ajtócsapkodásoknak. Nem állítom, hogy nem élvezem, mikor a fellnőttek körülöttem (az…..
A felnőttek. Mi a bánatos jófrancnak vagyok én itt minden turbulencia legközepén. Annyian vagyunk, mint az oroszok, mások sokkal méltóbbak lennének a közfigyelemre!De mintha itt minden körülöttem forogna. Isten bizony. Hülye, zakkant és ronda vagyok, és szúrós is, szerintem …..
Hej, de aranyos kisfiú volt pedig, mióta csak ismertem! Kis vörös hajú, szemüveges gömböc, aki akkorákat tudott hahotázni artikulálatlanul, meg a padot csapkodni, meg olyan szimpatikusan szenvedett, ha feleltették. És olyan kis bizalommal nézett ki a fejéből a szemüvege mögül a…..
a képernyőm alján, mármint Pálfi, és egész nap nézhetem a hülye fejét és rajta gondolkodhatok. Hogy mi nem stimmel. Miért szenvedek ennyit miatta. Miért nem működik a dolog, amikor annyira akarjuk mindketten. Mindketten játszunk a faszbukon a farmolós játékban IS, és oda ki van…..
Ági, Anna, Dóra Bridget utánoz 2011.03.09 11:37:00
Elképesztő dolgot vettem észre. Bridget nagyon komolyan tanulmányoz és figyel engem, mert valamiféle mintakép vagyok neki. Példakép. Lehet, hogy elrettentő, de akkor is példa vagyok számára.Pl. ahogy először bevonult hozzánk a nagyszobába, és megdöbbenve állt meg: "Bassza…..
Ági, Anna, Dóra A páva 2011.03.09 10:46:00
Tegnap a zállatkertbe vótunk. Majdnem azt írtam, hogy a temetőben, de végtére is elég közel vannak, meg a vidámpark is. Azért javasoltam ezt, mert nagyon szeretem az állatokat. Csabi minden programot helyesel, amit én javaslok, mert neki már itt meg szokott állni a tudománya, hogy…..
Ági, Anna, Dóra Veteményezés 2011.03.07 13:23:00
Nem sokkal az orvosi vizsgálat után elmentünk borsót meg mákot veteményezni nagymamához Karára. Az egész család hóttideges volt. A karai ebédek önmagukban is híresen embert próbálóak, de én meg végigbömböltem a napot. Elképzeltem sötét jövőmet, hogy senki nem fog majd…..
Ági, Anna, Dóra Endokrinológia 2011.03.06 21:18:00
Ez egy undorító hely a nőgyógyászati klinikán. Körülbelül egy hétig ücsörögtem ott januárban. Be kellett vonulnom, hogy kivizsgáljanak, miért nem jön meg egy éve a menzeszem. Mindenféle laborvizsgálatot végeztek, egyeseket a klinika alagsorában, ahol a zombik szokták üldözni…..
Fedrőcz 2011.03.07 12:38:34
@szsz2010: Hát igen, de engem már a 4 éves óvodai barátnőm is meg tudott vigasztalni, ha úgy érezte, hogy arra szorulok.
Ági, Anna, Dóra Tragédia 2011.03.06 21:46:41
Másnap már jól megacélozva jelentem meg az iskolában és ültem be mellé a padba. Ő vörös lett az örömtől, és "drágámnak" nevezett, persze suttogva, hogy ne keltsünk nagy feltűnést. Nos, tehát fizikaóra elején kitéptem egy darabot a tankönyvből, és lefirkáltam:…..
Ági, Anna, Dóra Luci 2011.01.25 17:06:00
Itthon vagyok, tűnődő Dire Straits szól a háttérben, és Őrá gondolok. Luci is itt van velem. Ő a macskánk, aki nagyon sokat szerepel a családban. Hol az a fénykép, ahol ülünk a tévé körül, én és apám ugyanúgy vakarjuk a fejünket, Luci pedig belóg középre a…..
Megvolt az első komoly veszekedésünk. Az történt, hogy Bri beígérkezett hozzám iskola után, és már sokadszor, sokat késett. Pimaszul szokott ilyenkor vigyorogni, és esze ágában sincs bánni bűneit. Én pedig utálom, ha valaki nem pontos. Úgyhogy tegnap nem engedtem be az ajtón,…..