Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fokamoka

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
fokamoka 2014.01.14 22:21:15
@Barakkah:
"központilag bizonyos határokat szabni,"

Akik nem hajlandók kibékülni azzal a ténnyel, hogy az emberiség sokszínű és a civilizációnk számtalan intellektuális és szociális szinten zajlik azoknak üzenem, hogy a most lenézett proli VV szereplő vagy néző honfitárs simán lehet 1-5-20 év múlva a kedvenc eladónénid, a nagydumás taxisod vagy a precíz autószerelőd.
Talán jobb lenne megbarátkozni a gondolattal, hogy a "prolik" is emberek, és nézzenek ők bármilyen tv műsort, vagy legyenek bármilyen irritálóan is hülyék abban a bizonyos műsorban, azért nagyrészt mégiscsak "rendes", átlagos emberek, vagy azok lesznek előbb-utóbb. (talán pszichopatákat kivéve)
Akik határokat akartak szabni a maguknál intellektuálisan, kulturálisan, fizikálisan stb. kevesebbnek vélt embercsoportok számára, azok nagyon elbaszták a 20. századi történelmünket.
Milliószor túlélte már az emberiség az ennél jóval sekélyebb műsorokat is világszerte. Miért olyan különös ez, hogy mindenki nekiállt habzani? A szűklátókörűség szégyen, és hasonló intellektuális szinten látszatja a gazdáját, mint a lenézett gyúrós, proli, kurva, naplopó, gyökér valóságsószereplők.
Az év elején még mindenki hitetlenkedve fogadta a hírt, aztán egyre több forrásból is megerősítették, hogy a 2011-es Mortal Kombat 9 Komplete Edition valóban érkezik PC-re. Utoljára 1998-ban jött ki PC-re Mortal Kombat, a számomra egyik leggyengébb 4-es verzió, amelyben Quan Chi…..
Végh Pumukli Attila ma hajnalban mérkőzött a Bellator MMA szervezet félnehézsúlyú címéért Christian M'Pumbu ellen. Az öt menetre kiírt találkozót Attila aktívan, agresszorként kezdte, jó mozgással, dinamikusan vadászta ellenfelét, aki többnyire hátrált és kontrára…..
Kiadó:Music Theories/JVCHonlapok:www.paulgilbert.commyspace.com/paulgilbertAkárhogy erőlködtem, végül rá kellett jöjjek arra, hogy ha megfeszülök sem tudok jobb bevezetést találni ide, mint a 2010-es, Diesel Clubos Paul Gilbert koncert beszámolójának egyik bekezdését. Íme:…..
Gyönyörű képesújság hangulatú videóklip. Remek munka, köszönjük! ..
Subba Fuck No Tetkó 2012.07.24 10:34:00
Ezt a keserves ábrázatú arcot egy székesfehérvári tetoválóművész készítette az otthonában 10.000 HUF-ért. Lord Péter, aki 9 éve foglalkozik ezzel a művészettel. Szerintetek örült a gazdája ennek az életre szóló ajándéknak?…..
fokamoka 2012.07.25 23:23:53
@flamenco:
nekem két halott nagyapám van mégsincs tetkom...
akkormost buzie vagyok?
Joe Satriani nem először jár Budapesten, most éppen a G3 nevű alkalmi formáció tagjaként érkezik a Papp László Sportarénába augusztus 1-én. A G3 három gitáros közös turnéját jelzi, az egyetlen állandó pont Satriani személye, a többieké változik. Az 1996 óta általában…..
fokamoka 2012.07.24 08:18:35
@Gee Halen:
sztem a 2004-es "Is there love in space" minden száma zseniális...

Vaitól is lehet még mindig gyöngyszemeket találni, pl a "Firewall" és a "Freak Show Excess" baszott jók.

Én spec. vagyok annyira rajongó, hogy azért mert az újabb albumokból csak 1-2 szám tetszik, attól még nem haragszom rájuk. :)

Ha lenne virtuális szavazás, én nyomnék azért egy klikket Guthrie Govan-re a következő G3 turnéba. A szólóalbuma és az The Aristocrats-es is jajdejó. Ismeritek?
Kilométereket utaznak az éhes celebek az óriáshúsért! (Ne siess, nem olyan óriáshús.)..
fokamoka 2012.06.05 21:52:11
@_lászló:
A közelben élek, kb. 5 perc séta, de sose vagyok itthon kedd délután kettőkor. Valamit rosszul csinálok?
Subba Szupercuki: Orosz sulimetál 2012.05.10 13:16:49
fokamoka 2012.05.10 20:08:22
Reggeli torna gyanánt tökéletesen megfelel egy kis bunyó. Ha esetleg dinókat is ütni kell, akkor meg pláne. Arra is vigyázni kell, hogy ne vigyük túlzásba a mozgást, mert az megárthat a TV-néző izomnak. A fentebb felsoroltak mindegyikének tökéletesen eleget tesz a Dino Strike…..
Idén nyáron újra hazánkban, a Papp László Budapest Sportaréna színpadán játszik a G3 formáció, ami napjaink legjobb gitárosait sorakoztatja fel. Az alapító Joe Satriani mellett Steve Vai és Steve Morse mutatja be virtuóz gitárjátékát augusztus 1-én. A koncert 3 különböző…..
fokamoka 2012.03.22 22:01:16
Szerkesztői előszó: mióta nézem a levelesládánkat, időről-időre írok egy válogatást a tartalmából a többieknek, hogy ők is mazsolázhassanak. A következő játékot minden kommentár nélkül bocsátottam a többiek rendelkezésére, gondolván, hogy a Boulder Dash olyan…..
A baleset után fellépő ijedtségben pudingjába vágta hüvelykujjának körmét az indiánjelmezben dolgozó nő. A hüllő tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy bár háziállata mostanában a  megszokottnál több kínait eszik, ez nem indokolja a zavart bélműködést. Ezért…..
fokamoka 2012.01.05 22:22:35
@zum trucc:
várjjá, nemte vótá aki aszonta, hogy a kélgyóknak a hácsólya transzcendens?
Cristiano Ronaldo barátnője csak 83. a listán... Egy amerikai magazin összeállította azon nők listáját, akik a lassan leköszönő 2011-es évben valamilyen módon felhívták magukra a figyelmet a sportvilágban. Mivel a listát tengerentúliak állították össze, a százas névsor tele…..
fokamoka 2011.12.12 08:26:30
@for-avar:
ha az mma nem sport akkor mi az?

az első csaj meg nem boxmeccsen hurcolja a táblát, hanem az UFC-ben.
A világ 66 legjobb strandja közé választották a Gárdony Sport Beach fürdőhelyet! Ezzel a megtisztelő címmel a velencei-tavi strand dubaji, jamaikai és görög tengerpartokkal került azonos helyre. Ja, hogy ezt a listát egy magyar kormányzati cég állította össze…?A híradós…..
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
fokamoka 2011.07.11 19:05:47
@béé8: dehogynem tudjuk mik az adalékok:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_additives_in_cigarettes

Aki akarja az szívja a félelmetesen fos cigiket amik égést gyorsítótó anyagoktól elkezdve rovarirtókon át mindenféle szeméttel vannak dúsítva.
Az egyedül szívható dohányok manapság a 100% adalékmentes vágott dohányok (itthon csak a Pueblo ami kapható), ill. a minőségi (értsd a Borkumnál és a Tilburynél klasszisokkal jobb és drágább) pipadohányok.

Uff! (egy otthoni dohányos)
 Zimány Linda vagy szereptévesztésben van, vagy pedig elfelejtette, hogy kicsoda é honnan is indult valójában. Velünk is hisztizett a Balaton Soundon, hogy nem akar interjút adni. De mivel egy közszereplő, éppen közszerepelt, a forgó kamerának nem lehetett ellenállni. Állítása…..
Subba A nap Nyanjai 2011.07.04 15:14:00
A Függetlenség Napja alkalmából itt az Americ-Nyan Cat: A Bollywood Nyan-t pedig ha elég sokszor rakjátok be, akkor kisüt a nap (legalábbis itt, Buda elitebb részén egész jól működött, bár itt mindig egy kicsit jobban, fényesebben süt és mi táncoltunk is hozzá, de rajta!!):…..
fokamoka 2011.07.04 23:17:02
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
fokamoka 2011.05.12 08:27:09
@Bélus___: sztem a Niki annyira alpári és visszataszító rendszeresen, hogy el tudom képzelni, nem nehéz undorodni tőle. másrészről pedig "normális fickó" nem szúr részeg, ordenáré picsákat az anyukája, a rokonai és még néhány csillió TVnéző előtt. (az már más kérdés, hogy ugyanez a "normális fickó" valszeg nem megy pisztolyozásra kihegyezett realitybe) :)
fokamoka 2011.05.12 10:09:34
@Bélus___: na fogadhatunk, de buknád. szerintem már a nyelvezetemből is levehető... naszal felőlem egy összehányt bige akárhányszor tolhatná a csunyáját összefolyó magánhangzókkal hangsúlyozva nemi vágyát, max azt érné el hogy fel akarjam pofozni egy idő után. ebből a szempontból érthető ádi (nem mintha ettől szimpi lenne a felfuvalkodott kihaénnem pofája)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..