Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizenegyes

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezembe került egy nagyon különös könyv. A címe: Te rongyos élet… Alcíme: Életcélok és életstratégiák a mai Magyarországon. A könyvet Hankiss Elemér és Heltai Péter jegyzik, de a szerzők valójában nem ők. Hankiss és Heltai pusztán kérdéseket tett fel nyolcvan ismert…..
Ezt a döntőt úgy alakult, hogy a legjobb barátnőmmel nézem meg, mert neki a Velvetre kell cikket írnia Lilu és Nóri ruhájáról, meg, mert már kurva uncsi voltam, tudom. Sőt, jó hírem van, jövő héten anyámmal nézem majd a döntőt, élőben, úgyhogy az lesz az igazi hogyvolt. No,…..
  A Kiskirálylány Budapest talán legnépszerűbb szobra. S bár felállítása (leültetése) óta ellepték a fővárost a zsáneralkotások, melyekkel remekül lehet fotózkodni a turistáknak, mégis csak ez marad az egyik első és az egyik legklasszabb. Marton László saját kislányát…..
tizenegyes 2012.05.18 14:35:33
@Styxx: jajj, de jó hogy érdekel!
Hát azért tartom giCCSnek, mert nem több, mint egy látványelem, egy szép dísz, egy nagyra nőtt nipp a vitrinből.
Pláne a kiválasztottságra, nemesi származásra utaló koronával a fején (az mondjuk tetszik benne, hogy némileg bohócsipkás). De véletlenül sem egy valós, nem egy átlagos kislány, pláne nem egy roma koldus kislány vagy kisfiú...de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a valóságnál üresebb, semmitmondóbb. Ahelyett, hogy annál valamivel több, furcsább, érdekesebb vagy továbbgondolásra érdemes lenne.
tizenegyes 2012.05.18 15:02:48
@Gergő77:
dehogy kötelező!
sok giccsművészt imádok amúgy, pl. Jeff Koons-t, Damien Hirst-et.
igaz, az ő műveikben van valami fricska, bizarr gondolat. A Kiskirálylányban semmi ilyet nem látok, de ahogy először is írtam, van létjogosultsága, pláne ott, ahol van. Sőt, továbbmegyek, ha ügyes vállalkozó lennék, akkor bronzírozott Miniatűrkirálylányokat árulnék a turistáknak, hogy mindenki kirakhassa otthon a könyvespolcára.
tizenegyes 2012.05.18 15:58:10
@[Lombroso]:
a giccs szereti használni a nemesi jelképeket díszítőmotívumként. ugyanígy egyébként a paraszti létforma romanticizált elemeit. pl. a meztéllábas, ámde egészségesen pirospozsgás pásztorkisfiú libákkal dettó giccs. hát ezért emeltem ki.
amúgy én is szeretek otthon királylányjelmezben meg diadémban parádézni.
bár sem király, sem paraszt nem vagyok.és Te?
 Ez egy 12-13 ezres krém. Ha használod, fiatalabbnak fogsz látszani, ha elhagyod, visszazuhan a bőröd.Imádom a facelift in a jar termékek marketingdumáját, amik plasztikai sebészet nélküli ráncfelvarrást ígérnek. Ilyen nincs. Ezeknem a ceutical krémekben mindben olyan anyagok…..
tizenegyes 2010.06.08 16:13:59
@DuBarry:
Köszönöm, meggyőzőek a before-after fotók. Az én problémám is a szem alatti zsírpárnácska hiánya, és én is úgy tudom, ez alkati szerencsétlenség, sem alvás, sem sómentes étkezés nem oldja meg. Persze javít valamit, de a karikák helyére nem épül zsír. Szem alá még hízni sem lehet, pedig máshova könnyen megy :(
Szóval már csak egy gyakorlott plasztikai sebész vagy kozmetológus kell. Kár, hogy nálunk ezek szerint még nem túl gyakorlottak.
Mondjuk a hialuronsavas azért lett volna szimpibb módszer, mert akkor nem kell még más helyen először kis zsírleszíváson áteseni.