Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EditAnya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeptemberi klub nem az első, hanem a második csütörtökön lesz!!!! AZAZ szeptember 8-án, csütörtökön a szokott időben, a szokott helyen!   Speciális tudnivalók a szeptemberi foglalásról:2011. szeptember 19-20-án újra megrendezzük a Pécsi…..
Hurcibaba Klub Májusi foglalások 2011.04.15 01:07:00
Kérek minden kedves új tagot, hogy a Klub szabályairól tájékozódjék itt a blogon, vagy kérdezzen bátran! Kérjük az áprilisban kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes…..
AKCIÓ!!!!! Aki áprilisra hordozóKENDŐT kölcsönöz és beszámolási kötelezettségeinek eleget tesz, májusa havi Klubban ajándékba kap egy természetes alapanyagokból  (nagyrészt shea vajból) összeállított bioajakírt kap ajándékba. Továbbá azok között, akik április…..
  Sziasztok!Mostantól ide lehet írni az októberi foglalásokat!Az októberi klub OKTÓBER 7-én a szokott időben és helyen kerül megrendezésre.Hangsúlyozandó  szeptemberre:2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos…..
EditAnya 2010.09.06 09:38:27
@lulla75:
Szeretném a drapp liliputi csatos foglalásomat lemondani! Nagyon köszönöm a fáradozást!