Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Safranek

11 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
Végig az úton! 2009.12.25 19:25:00
Üzenet az agynak: Részegen ne írj bejegyzést! Nem törlöm ki, mert ezt is én írtam :(.Rövid bejegyzés lesz a mai. Muszáj voltam kiírni az idézettet, mert trivilális voltából adódóan, könyörög a szerzőért. Kellőképpen ittas vagyok, hogy leírjam a valódi érzelmeim…..
Nagy nehezen csak meglett az első próbálkozásom. Imígyen néz ki a folyamat: Itt még elég baresz.       Az orrok-szájak sosem mentek, mindig olyan herpeszesnek néznek ki. A szemöldök külön tetszett elsőre…..
Végig az úton! Grrrr.... 2009.12.08 00:00:00
 A mai nap (többnyire az utóbbi napok hozadékaként) a borzalmas csalódások tömkelegének feldolgozásával telt! Rühelltem az egész világot, talán ezért is tudtam ma többet dolgozni, mint az elmúlt két hétben kétnaponta összesen. Tele van a tököm a töredékinformációk…..
Vagyok! A hét eléggé elpörgött mellettem. Visszaolvastam sokadszorra a bejegyzéseimet és rohadjak el máris találtam ezer bénaságot bennük (enyhén fogalmazol). Megpróbálom összeszedni magam és nem belejavítani a régebbiekbe, pedig eléggé rájuk férne. De ez a memento lényege,…..
 Hagyománytörő módon a bejegyzés címe lett az idézet. Átnézve a temérdek sort amit ide vetettem, ráeszméltem, kell valami koncepció! (Zseniális) Valami amire fel lehet rántani a bejegyzéseket. Rövid gondolkozás után meglett a nagy ötlet. Gyerekkoromban (Isten…..
Végig az úton! Szürreál 2009.11.28 07:45:00
 Ülök az ágyon (és siratod magad), Kispál szól, Peter Schmeichel meg éppen inszeminál egy kocát a tévében. Na ez aztán baresz indulás! Nem baj, lassan indulás pecázni a barátaimmal. "Akinek sok barátja van, annak egy sincs." Ez az! Ez lesz egy másik dolog zárojeles…..
Becsapós a cím, mivel nem vagyok újszülött, max újjászületett (bár ez meg túl optimistán hangzik). Lényeg ami lényeg, egy hete ért véget 3005 nap után eddigi kapcsolatom. A volt menyasszonyom ekkor lécelt le tőlem, hagyjuk, hogy miért (mert unatkozott és új izgalmakra vágyott,…..
Pár napja jelent meg a hirdetés, hogy az ötéves születésnapját ünneplő Wizzair csütörtök délután háromkor Budapesten, a Le Meridien szálló mögött 1000 darab lufit ereszt szabadon, amelyek mindegyike egy 10.000,- Ft-os kupont rejt magában. A kuponokat Budapestről induló…..
Van egy butácska, ostoba, hozzá nem értő, felkészületlen műsorvezetőd a reggeli ÉLŐ adásban, akivel hétről-hétre felmossák a stúdiót, annak ellenére, hogy a fülére "súgják" a kérdéseket? Mit teszel? A, Kiveszem az élő adásból, mivel ez még túl nagy falat…..
Safranek 2009.05.28 20:16:56
@Marcellusca: Igazad van, csak meg akarom szeppenteni (vajon van ilyen kifejezés?):D! Ha Db-ben jársz, mehet a feles ;D!
Safranek 2009.05.28 19:19:50
@derelyegrádi szellem: Tökéletesen! Köszönöm!
Safranek 2009.05.28 19:36:15
@derelyegrádi szellem: Debrecen Egyetem tér 1. Vegyél bele pár "szellemes" kiegészítő jutalékot is nyugodtan ;-).
A hirado.hu volt a leggyorsabb, megvan a híres (hírhedt) Bajnai-ultimátum, amelyet minden MSZP-s és SZDSZ-es képviselőnek alá kell(ene) írnia:   Nem igazán látom benne azt az adócsökkentést, amitől mi, dolgozók jobban járnánk ...;..
Remélem mára mindenki kijózanodott ... aki pedig ma is termelte a GDP meg a szociális segélyre valót, annak pedig külön tisztelet és kalapemelés!A 2008-as adatok a Google Analytics-ből:1 579 783 látogatás2 776 518 oldalmegtekintés TOP 5 legolvasottabb poszt 2008:1. Hegyen,…..
Tegnap megszavazta az MSZP és az MDF az új adótörvényeket, mely tartalmazott egy "érdekes" pontot (melyet nem nagyon vertek nagydobra), gondolom a "nincs többé ingyenebéd" jegyében: "Bevezetik a védendő fogyasztó fogalmát A védendő fogyasztók olyan…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..
Safranek 2008.11.25 10:03:46
Vastagbőr Shake it, shake it 2008.10.29 09:59:00
Egy Zalaegerszegi középsuliban gólyaavató bulit szerveztek az elsős srácoknak a tornateremben. Valamelyik kreatív pedagógusnak fény gyúlhatott az agyában és sok játékos, zenés probram közé berakatta a tanári sztriptíz nevű produkciót is. Persze sok nevelő rögtön kihátrált a…..
Apró kis hírecske Abszurdisztánból, hogy ellopták a Kelet-Magyarországi Speciális Mentők felbecsülhetetlen értékű mentőkutyáját, Csülköt Nyírpilisen. Az ebet gyerekek vitték magukkal, bezárták egy házba, és láncra verték. A speciális mentők a kutyakupec hírében álló…..
Vastagbőr Olajat találtunk! 2008.10.14 13:45:00
Íme, az "ecseri I-es számú lelőhely", ahol ma délelőtt fellövellt a fekete arany: Sajnos a valóság: "Az M0-ás autópálya 44-es kilométerénél a bal pálya mellett húzódó Barátság kőolajvezeték megsérült és folyik belőle az olaj,…..
Mentés közben tűzoltót vagy mentőst meglopni, kirabolni ... pofátlanság? Bunkóság? Nem is találom a megfelelő szót. Lehet, erre nincs is jelző... Múlt héten Tiszabőn történt ilyen ... "Lakástűzhöz riasztották hétfőn a kunhegyesi és szolnoki tűzoltókat. A…..