Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sobri jozefin (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedIQ A fogmosás és az USB 2010.07.19 12:15:37
Sajátos kombináció, de már megvalósult termékről beszélünk. A Tocsy USB Toothbrush Cleaning System elfoglalt irodai dolgozók számára készült, akik még a fogmosáshoz sem akarnak felállni a gép mellől. Nagy előnye, hogy USB-n keresztül csatlakoztatható, így nem igényel…..
MedIQ Vizualizáld az egészséged 2010.06.11 08:36:00
A híres Quantified Self projekt lényege, hogy olyan emberek gyűlnek össze időről időre, akik valamilyen egészségügyi gonddal küzdenek, de hajlandók számszerűsíteni ilyen paramétereiket. Például alvászavarosok feljegyzik, mikor mennyit, hogyan aludtak, mennyi volt a pulzusuk…..
Az eső elöl menekültem pár hete az Örkény "kirakata" elé, ott szembesültem a finn Aki Kaurismäki (Külvárosi fények, A múlt nélküli ember, Tíz perc: trombita, Gomolygó felhők) filmjének színpadi változatával, a Bohémélettel. Mivel kedvelem Kaurismäki filmjeit, utam rögtön a jegypénztárba…..
 A Sátoraljaújhelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben tegnap éjjel elhunyt Ambrus Attila (†42). A Whiskys rabló néven elhíresült, rendkívül népszerű bűnöző a kilencvenes években elkövetett, súlyos-életveszélyes személyi sérüléseket is okozó  fegyveres…..
sobri jozefin (törölt) 2010.06.08 13:05:55