Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sista

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Néhány éve egy internetes apróhirdető portálon egy bicajnepper az alábbi szöveggel próbált szabadulni portékájától: "Ha valaki nem tudná, több ezer márkát kértek annak idején egy ilyenért!" A szóban forgó tárgy egy Kuwahara Pacer volt, pontosabban ez: A legtöbben…..
Tegnap este kilenckor ismét összejöttünk, hogy végre kiszedjük azt a nyamvadt csavart. Sikerrel jártunk! Ehhez azonban a Rahsol fél colos crowa szükségeltetett, plusz Zoli orkot megszégyenítő ereje. A csavar beletörhet ilyenkor, 12,9-es keménységű helyett használnak 10.9,…..
  Van benne valami, hogy megőrizni legtöbbször nehezebb ügy, mint valami újat csinálni. Egy ideje már a szabadidőm egy részében "elé dolgozok" Pistinek. A nem egyszer nyomorúságos állapotban beeső cangák előkészítésével játszani szinte megkönnyebbülés a könyvraktári…..
Van némi tiltott gyümölcs jellege a sorozatbambulásnak, ha nagyjából értelmes embernek tartja valaki magát. Nem beszélve róla, hogy haza kell érni hozzá időben. Pisti mostanában mégis rászokott az Autókereskedőkre, ennek gyakorlati haszna is lett a napokban . A mi kis Scottunk…..
  Igen, ez Scott. Régi, kopott, berohadt, éppen semmi nem működik rajta, de ez egy Scott. Egy Scott Oakland, női bicaj a kilencvenes évek második feléből, valahol a citybike és az MTB határán. A cégnél mindig kényesek voltak a külcsínre, hovatovább a Scott vezetése számára igen…..
Retrobringa A Kobold születése #1 2010.10.08 00:50:00
ElőszóBiciklit felújítani jó dolog, még akkor is, ha olykor a keserve több, nem az öröme az embernek. Biciklit felújítani jó dolog, akkor is, ha észnél kell lenni a megmentendő és kidobandó arányainak felmérésekor. Felújítani jó dolog - nem nevezném restaurálásnak, amit…..