Regisztráció Blogot indítok
Adatok
már minden nick foglalt?

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
Közismert, hogy a Japán játékshowk radikálisan különböznek a nálunk megszokott pénzjutalomért vetélkedő tévéműsoroktól.  Szinte mindegyik feladat bizarr, nincs is sok értelmük. Ezek után nem is csodálom, hogy a legvadabb, legerőszakosabb filmek is ott…..
A legbizarrabb befejezése lenne a világbajnokságnak, ha esetleg biztonsági autó vagy sárga zászló alatt érne véget az idényzáró futam. Tegyük fel, hogy Abu-Dzabiban Vettel-Webber-sorrendben vezetne a két Red Bull, míg Alonso harmadikként haladna. Ha így futnának be, a spanyol…..
már minden nick foglalt? 2010.11.10 09:04:10
@Csibefogó: Én fogadok veled! Ilyet tuti hogy nem csinálna Massa, mert őt is és az egész Ferrari csapatot egy életre eltiltják a F1-től (lásd Flavio Briatore esetét a Renault-val; persze van némi túlzás abban amit írok, de érted a lényeget szerintem)
A helyszín egyáltalán nem mindegy. Mármint egy jóleső masszázsra. Úgy, ahogy szeretkezni is másképp esik ágyban, ajtófélfánál vagy mosógépen, ugyanez a helyzet a masszázzsal is. Mások az elvárásaim, ha valakinek mondjuk a lakásásra megyek. Otthonosabban érzem magam,…..
már minden nick foglalt? 2010.10.09 21:40:44
@Myta: Látom nagyon hiányolod, úgyhogy felajánlom: ha szeretnéd, én megmasszírozom neked! :)
Daru dőlt a lelátóra a dél-koreai Forma-1-es építkezésen, nem sérült meg senki. A motorsport-total.com fotósa, Michael Lok fényképezte le az esetet, ami igen látványos, de következményei kevésbé súlyosak: összetört a célegyenesbeli tribün korlátja, néhány szék, és…..
már minden nick foglalt? 2010.09.30 12:46:01
@csavarhuzo77:
nem akarok belepofázni, de ha két autó összeütközik (akár közúton) és nem sérül meg senki sem, akkor az is csak "kvázi baleset"?
Szerintem az ugyanolyan baleset, mint amikor kiöntöm a reggeli kakaómat a billentyűzetre.
már minden nick foglalt? 2010.09.30 16:53:36
@nitro1:
csak spórolok a nagybetűvel, mert nagyon drága! :)
amúgy jogos... :)
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
már minden nick foglalt? 2010.08.18 09:48:02
@báró Csekonics: Köszi, hogy válaszoltál helyettem, én is ilyesmit akartam írni

@KKKKKKK: Mindenki azt nézze, amit akar. Valakit a sport csatornák izgatnak, valakit az ismeretterjesztő, valakit a zene, valaki a filmekért van oda, mások a sorozatokért. És vannak, akik celebgyártásért. A többségnél van kábeltévé és van távirányító, tessék használni. Én nem azt mondtam, hogy mindenki nézzen NatGeo-t. Csak számomra ezek az alternatívák, ezért ezeket írtam.
És ha adhatok egy ajánlást, megnézel a Discovery-n egy TimeWarp részt. Lélegzetelállító felvételek vannak!
már minden nick foglalt? 2010.08.18 12:28:13
@KKKKKKK: azért örülök, hogy mégis akad ott olyan műsor, ami téged is megfog! ;)
Kezdünk a barikád ugyanazon oldalára kerülni... :)
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..