Regisztráció Blogot indítok
Adatok
standi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Feleséges epizód. Kékmacska érkezik a királyság egyetlen limuzinján, a fehér hintón, ezúttal aranysárgába öltözve. Igazából eléggé bejön nekem Kékmacska, mert határozottan nőnemű nőnek tűnik, aki nő. Magam sem értem. Apakirály üdvözli, majd közli, hogy kisebb…..
standi 2012.11.26 15:47:03
@Évi mondta: az eredeti cím: "Once upon a time" , az amerikaiak így kezdik a meséket. Mi magyarok azt mondjuk " Egyszer volt, hol nem volt" innen a cím.
hogyvolt X-faktor 3x14 - 6. döntő 2012.11.22 14:00:00
Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
standi 2012.11.19 09:08:54
@enpera: Ez szarkazmus, nem irónia. Ezt nem csak a facebook-on szocializálódott iq-negatívaknak illene tudni. Amúgy jó cikk!
standi 2012.11.19 11:03:45
@Jeff_Lebowski: Tudom okos enged, de ma bal lábas vagyok: A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme különböző; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. A humor megléte, avagy hiánya a legélesebb határ az irónia és a szarkazmus között.
Ez is Wiki..
Nekem ez a cikk erősen a gúnyolás kategória. De a szándékról csak sixx adhatna felvilágosítást, bár nem hiszem hogy ilyen kicsinyes vitába belefolyna. Részemről lezártam, ha neked szimpatikusabb az irónia, legyen.
A neten meg ilyen "vicces" köremailekben elég sok szar poén terjed a titkárnők rovására. Ezek ugye mind arra futnak ki, hogy a titkárnők nem értenek semmihez, csak egész nap pasziánszoznak a számítógépen és maximum a főnök szexuális igényeiknek kielégítésére jók.…..
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
"Kedves Cukiság!Cirmi cicánkat nemrég megmérgezték. Hogy Pihe cica ne maradjon egyedül, kapott egy új társat, Lorendzót. Három hónapos Maine coon kandúr, nagyon szeret játszani, irtó édes kiscica" – írta nekünk Attila.Köszönjük!..
István szülei sportosan megtették az OTP-Vodafone távot 5-6 alkalommal, miután félrenyomták az egyik számot ATM-es fizetésnél. Az ügyintézők ideoda küldözgették őket, aminek a vége az lett, hogy hamarosan kikapcsolják a telefonját, mert a befizetett pénz hetekig-hónapokig fog…..
Onnantól kezdve, hogy néhány évvel ezelőtt eltöltöttem életem első munkanapját modern korunk gályáinak, vagyis az irodaházaknak az egyikében, tudtam, hogy mindig is utálni fogok dolgozni, és mindent megteszek azért, hogy kitartó aknamunkával - természetesen észrevétlenül - a…..
Ez a trükk minden bizonnyal azon alapul, hogy a macskamamák a tarkójuknál ragadják meg a kölykeiket, amikor arrébb akarják vinni őket. A kiscica tudja, hogy ilyenkor el kell lazulni, és úgy tűnik, ez az ösztön megmarad felnőttkorra is. :-) Ajánlom izgága macskák gazdijának…..
standi 2011.07.12 16:07:09
"Kedves Cukiság! Régi olvasótok vagyok, már tervben volt, hogy küldök pár sort és néhány képet a kis kincsemről, Fűzberki Astorról, hívónevén Alexről. 2011. január 18-án született, és március 27-én érkezett meg hozzám, mondanom sem kell, szerelem volt első…..
standi 2011.06.28 08:30:18
Nyamm, nyamm, nyamm, na még egy kicsit a mama kedvéért, a papa kedvéért... :-)Forrás: indavideo..
"Egy madár, talán rigó, belefészkelt a gázóra szekrényébe, ez idén már a második fészekalja fióka, szerintem rettentő cukik, ahogy összekapaszkodva szinkronéhesek :)" – írta nekünk mondhatatlan.Köszönjük! És mielőtt lerondáznátok ezeket a csöppségeket,…..
"Sziasztok!Szeretnék megosztani veletek pár képet a kutyusomról, Mayáról. Néhány kép a születése napján készült (tavaly június), 1-2 kép ahogy nőnek a kicsik, majd pedig ahogyan ma kinéz (most már nyári frizurája van, de hajasan cukibb). Egy érdekesség: a videókon Maya…..
standi 2011.06.06 08:24:27
@Pszientológus:
megnyugtatná a lelkivilágod, ha azt mondom, nem tenyésztőtől van, azért "kellett" az alom a nővéremnél, hogy esetleg megszűnne a rendszeres álvemhesség? Persze nem jött be, ivartalanítva lett végül az anyakutya és egyébként Maya is.
Menhelyi kutyám is van, hatalmas (husky-labrador szerű, nekem), kedves, okos, házőrző, küldök majd róla is képet, hogy fair legyen.
standi 2011.06.06 11:46:45
@Goompah:
WOW, ezekhez képest én dícséretet kaptam!
"A 6 éves osztrák tanyasi házicicám elmehetne a Shrek csizmás kandúr dublőrének. Kiválóan illeszkedik a konyha színvilágához. :) Egy igazi dorombológép, most is itt fekszik a laptop mellett, és dorombolva bújik a kezemhez. Ahol a lakásban a napsugarak megjelennek, kinyílik…..
Régebben is rendszeres jelenség volt, hogy a belső visszapillantó tükör nem kizárólag a mögöttes forgalom figyelésére, hanem holmi egyebek akasztójaként is szolgált. Általában ez kimerült az illatos csodafenyőfák formájában. Ezzel nincs semmi baj, amíg nem zavarnak a…..
Timitől kaptuk minden kommentár nélkül Bruce fotóit.Köszönjük!..
standi 2011.04.12 16:36:55
Mit tiltson be egy önkormányzat, ha nincsenek romkocsmái, a madarakat meg nem tudják. Na persze tehetek epés megjegyzéseket, valójában irigylésre méltó Balatonfüred helyzete és tulajdonképpen igazuk van, hogy megvédik a település egyik nagy értékét, a nyugalmat. Mint az…..
Reggelre egy kis képes-táblás poszt következik, vagyis mennyire nem figyelnek oda, amikor táblákat kitesznek vagy kint hagynak. Az első fotót Sam. Joe készítette a pesti belvárosban. Itt valószínűleg arról lehet szó, hogy a Gerlóczy utcát kétirányúsították, de kint maradt a…..
Sokféleképpen lehet társadalmi célú reklámkampányt készíteni. Vannak, akik a humorra és játékosságra, mások a sokkolásra és az elgondolkodtatásra esküsznek. De legyen bármi is a koncepció, abban egyetérthetünk, hogy ezeknek a reklámoknak a szemek és a fülek mellett bizony a…..
standi 2011.03.23 15:09:23
@lolperec: jó lesz ausztrálnak is
Ha külföldön járunk, sok furcsasággal találkozhatunk, például figyelmeztető táblák sokaságával, amikkel nem mindig tudunk mit kezdeni. Sokszor a fordítás csúszik el úgy, hogy a tábla teljesen más értelmet nyer, mint amit szerettek volna üzenni, vagy egyszerűen csak a mi…..
"Kedves Cukiság,  Lelkes olvasótok vagyok. Minden reggel megnézem az oldalt, hogy a napom jól induljon :) Ma reggel bukkantam erre a videóra:    Tudom, hogy néhány gyerekvédőnél majd kiveri ez is a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi veszélyes (pl.…..
A cicus tisztára ébreszti a kiskutyát.  ..
"Sziasztok!Január 4-én született meg a kisfiunk, Pisti, akit - miután hazajött a kórházból - a két szálkásszőrű tacskónk, Vackor és Samu némi értetlenséggel és fenntartással fogadott. Három napig szó szerint kicsit depressziósak voltak, amíg megemésztették, hogy…..
standi 2011.01.21 15:01:28
@beavereater: Én igazából nem kifejezetten az agresszióra ill. duzzogásra gondoltam, hanem a higiéniás szempontokra. De én is hallottam olyat is, hogy bernáthegyi tépett szét csecsemőket stb (tehát nemcsak a kis testű agresszívek). De aki nem tud kutyát nevelni, gyereket se neveljen.
Ha valakinek egy kutyáról az jut eszébe, hogy letépi a gyerek fejét, azt csak sajnálni tudom a rossz tapasztalatok miatt.
A hierarchia pedig... a tiszteletet ki kell érdemelni, nem? Miért tekintené magát kvázi alsóbbrendűnek a gyereknél? Mert a falkavezér (aki ember normális esetben) azt mondja hogy ez van?
Inkább Szamarhegy hozzászólásával értek egyet, elfogadják, hogy emberrel hogyan kell bánni, legyen ismerős vagy idegen (most ne térjünk ki a házőrzés idegenektől nem fogad el kaját dolgokra).
Úgy tűnik, a Cukiság életében beköszöntött a beagle korszak (nem véletlen, hiszen az egyik legbájosabb kutyafajta a búbánatos szemével, leffentyű fülével), Jakab és Chuck után most íme Lili."Szeretnék veletek ismét megosztani néhány képet a mi édes, beagle márkájú…..
standi 2011.01.18 15:24:17