Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hosegawa

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Szexügyben is kéne mondania valamit a Vezényló Pénzfüggöny Úrnak, ez így nem mehet tovább! Már a peterakó Homár sem tűrheti a családi értékek meszes pálcalábbal tiprását. Hadd ne mondjuk, hogy ez is kinek a hibája. A szemnyitogató aláhúzást köszönjük Neomatseknek. ..
Hosegawa 2010.07.24 08:55:57
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Anita kizárólag a kitartásának köszönheti, hogy van telefonja, igaz nem az eredetileg választott, de van. A Samsung Omnia hibáit nem bírta se kijavítani, de egy darabig még elismerni sem az ügyfélszolgálat és a szolgáltató sem kapkodott a cserével, de végül addig járt a…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Ágnes profi, nem hisz vakon a Tesco árleszállításaiban. A megkapargatott árcéduláknak köszönhetően most is kiderült, hogy az árleszállítás valójában drágulást jelent, a gyanúsan alacsony ár pedig nem is létezik. Tegnap szerettem volna kihasználni a 30%-os ruházati…..