Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizard of Wor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje felvenni azt a disztroj taget, méghozzá egy jó véres lövöldözős sci-fivel, a The Breach-csel. Pár platformelem is van a játékban, a játékmenet velejét azért a lövöldözés adja, meg a lassan kibontakozó történet, amiből kiderül, mi is történt egy szörnyekkel megszállt…..
Wizard of Wor 2010.06.11 22:35:34
@Malarki18: Nekem is az Abuse ugrott be, de annak jobb volt a hangulata, és lehetett az egérrel célozni.

Hangulatról még annyit hogy szentem jó lenne, ha nem vágnák agyon a gagyi rajzfilmfigurás grafikával.
Holnap már lesz disztroj is, de előtte hadd legyen még egy kis nosztalgiázás a blogban. Nem tudom, ki emlékszik még ilyesmire, de nekem a Bird Pax láttán azonnal csikókorom autóskártyázásai ugrottak be. Bizony, még a ZX Spectrum előtt, mikor a számítógépet legfeljebb a…..
Mi mással kezdhetnénk a blogot, mint a névadó játékkal, amit a Roar Entertainment, vagyis az I. KMK Játékpályázaton is bizonyított, Van fedőnevű drága ember készített. A feladat egyszerű: kabalafiguránkkal, Bombermannel egy űrhajóval kell kerülgetni a munkát jelképező…..
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
Wizard of Wor 2010.06.07 10:37:19