Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wecomeone

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy az Apple termékei szinte mindig kategóriateremtők egy burzsuj számára sokszor riasztó: mindenki ilyet akar. Szerencsére a fehér alma sarkában viszonylag hamar ott toporognak a konkurensek mind hardver, mind szoftver tekintetében. A Google Android platformja a…..
Az alábbiakban Istennek Tóta W. Árpádhoz írott levelét közöljük. Előzmény itt.     Kedves Árpád!   Először is szeretnélek figyelmeztetni, hogy ha így folytatod, akkor a Pokolban fogod végezni. Ne érts félre, ez nem fenyegetés, hanem figyelmeztetés; ugyan te…..
wecomeone 2010.06.06 23:04:26
Ez vicces, sőt... Megyünk haverommal ma sörözni és pont megemlítem neki a blogokat, amiket mostanában előszeretettel követek. Meg is jegyeztem neki, hogy van pl. egy Tóta W. Árpád nevű publicista és a w nevű blogja, meg van valami képzelt dolog is, ami nemrég indult. Nem mondom, hogy Tóta minden bejegyzését elolvasom, de azért odatévedek néha. Legutóbb akkor hagytam ki egy keveset, mikor egyik bejegyzésében igen ízléstelen megjegyzéseket tett Istenről, aztán pár napja újra odatévedtem, és pont az itt is említett posztba futottam bele, ennek se nagyon tetszett a stílusa, félbe is hagytam a posztot..
Semmi bajom az ateistákkal, én sem vagyok túlzottan vallásos, de azért a magam módján hiszek Istenben és kifejezetten sértőnek találom Tóta megjegyzéseit a témával kapcsolatban. Egyetértek vele abban, hogy nem feltétlenül jó ötlet törvénybe foglalni Isten nevét, mert ez többeket kényesen érinthet -ahogy látom őt is eléggé. És persze, ha már megemlítjük a katolikusok istenét, ne hagyjuk ki a többit se, ugyebár, mert még megharagszanak, azt meg senki nem akarhatja.
Viszont ki lehet fejezni az ember álláspontját kicsit tapintatosabban, kultúráltabban is, és itt meséltem el haveromnak a Zeusz posztot. Erre hazajövök a sörözésből, megnézem van-e valami újdonság errefelé és mit látok, te is épp ezt reagáltad le (persze tegnap este, de hozzám csak most juott el). Ezen akkorát néztem.. :D

Idáig is tetszett a blog, de ezek után még inkább. Csak így tovább, egy olvasód már van!