Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bence004 (törölt)

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KalEl blog - Minden Visszatérés 2012.05.19 20:11:00
Egy jó darabig nem írtam.. Ennek oka, hogy érettségiztem, s főleg arra kellett koncentrálni(bár a szóbeli még hátra van, de az már csipőből kirázható). Majd hamarosan érkeznek tőlem postok sorozatokról, ugyanis rengeteket sikerült darálnom, többek közt a Trónok Harcát is…..
KalEl blog - Minden Élettörténet 2012.03.01 20:11:00
Kezdődött azzal, hogy 2008 májusában megtekintettem a Smallville c. sorozat pilotját. Rákattantam hamar, az évadokat nagyon hamar sikerült ledarálnom, kb. 2hónap alatt a 7 évadot. Ettől kezdve nem volt megállás.. Jött a Supernatural, Heroes, Prison Break, Lost, eureka, kyle xy..…..
Tegnap voltam pesten. Hihetetlen, mennyire bénán gyorsulnak toltan ezek a papagájok! Tegnap a 2123 sz. vonaton váctól zónázóvonattal kiindulva a gödöllői útátjáróra sikerült elérni a 120km/h-t, ez kb. 3.5km. Még tegnapi élmény, hogy sikerült egy megállót Traxxal utaznom.…..
A színvonalt tartja a sorozat. Továbbra is egy nyomozós-fantasy mitológia egyveleg a sorozat. A nyomozásokat is tudják érdekessé tenni, még úgy is, hogy előre tudjuk ki a gyilkos.1x02-ben a vadászmedvék megjelenítése zseniálisan sikerült. Egy csaj betört egy lakásba a pasijával,…..
Grimm 1x01 – Pilot (7/10)Ez az a sorozat, amiről egyaránt lehet negatívat, pozitívat mondani. Nehezen mentem neki a pilotnak, ugyanis több negatívat hallottam róla, mint pozitívat.A sorozat koncepciója röviden annyi, hogy van ez a nyomozó srác, Nick. Ám ő nem egy egyszerű…..
KalEl blog - Minden MÁV helyzete 2012.02.12 15:33:00
A MÁV helyzete - ez az a dolog ami egy külön misét megérne.A Start ősz elején - még Monszpart Zsolt vezetésével -azt az ígéretet tette, hogy 70 elővárosi, valamint 18 IC motorvonatra írnak ki tendert 2011 év végén. Közben Monszpart leköszönt, és ez a projekt is a kútba…..
F.-né mai levelében is a hétvégi tortúráról ír, s az ő történetében is van minden: ordibáló vasutas, tömött motorvonat, ájuldozó nyugdíjasok, bömbölő gyerekek... Ráadásul a késésben lévő vonatra várakozóknak bemondta a hangosbemondó, hogy a beérkező vonatokra…..
Új MÁV blog Prekop Kft. 2010.12.01 08:00:00
Gjeorgjr hívta fel a figyelmem egy régi kommentre, ami most külön poszt lesz. Ennek ellenére fenntartom, hogy az írásban szereplő dolgot nem feltétlen igazak vagy nem úgy igazak, ahogy írója állítja. Bejegyzés:…..